Video

Verwijderde scène 'The Last Jedi' toont ander lot Captain Phasma

Het wordt een heel ander verhaal zo.

door Jim Pedd om 14:07 in Video
Er is een verwijderde scène vrijgegeven van Star Wars: The Last Jedi. Die laat meer zien van het gevecht tussen Finn (John Boyega) en Captain Phasma (Gwendoline Christie). Het gaat om een scène waarvan de visuele effecten nog niet helemaal af zijn, waardoor de video er hier en daar niet zo mooi uitziet. De scène is verder behoorlijk intens en toont een heel ander lot voor Phasma. De clip begint op 1:37 en duurt iets meer dan een minuut.


In de film van regisseur Rian Johnson is de First Order een zware slag toegebracht, maar is de kwaadaardige organisatie allesbehalve uitgeschakeld. Aan Rey (Daisy Ridley) de taak om snel in de leer te gaan bij de in ballingschap levende Luke Skywalker (Mark Hamill) en Finn en de andere Rebellen de taak om te proberen te overleven en de First Order een definitieve en vernietigende slag toe te brengen.

Vanaf 18 april is de film te koop op thuismedia.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Welk ander lot? Beide zijn hetzelfde. Je kunt dr nooit meer terugzien en als dood verklaren of in beide gevallen haar het laten overleven.
Ik denk dat echt niemand het een worst zal wezen of ze leeft of dood is.

Guyon2002

Avatar

Het is geen ander lot, ze gaat nog steeds dood. Maar in dit geval voegen ze nog wat diepte toe aan haar karakter. Omdat deze scène belangrijk is voor haar karakter hebben ze deze natuurlijk niet gebruikt...

Akke Moeka Hara

Avatar

Zielig stukje hoe ze met dat pistooltje vier van die stormsloebers afschiet, wauw wat een creatieve filmatische armoede. LoL

Deweb

Avatar

Dit had zo'n beetje het hele personage kunnen redden. Ze was best aardig in de huidige vorm, maar weinig memorabel. Deze scene is dat wel. Ook omdat we zien dat er meer achter het masker en de stem zit.

akketa

Avatar

Meest logische reden is dat dit om tijdbesparing is verwijderd. De scene gaat duidelijk verder na de beelden die we al uit de film kennen, alleen was deze minuut wel een interessante toevoeging geweest. Had Phasma nog meer de Boba Fett status gegeven van cool personage met weinig screentime.

jordicraft

Avatar

Beter stukje dan in de film.

NieuwsFilm

meest populair