Marvel maakt vervolg op 'Black Panther'

Marvel maakt vervolg op 'Black Panther'

En mogelijk ook spin-offs.

Marvel-baas Kevin Feige liet tijdens een interview met Entertainment Weekly weten dat er gegarandeerd een vervolg komt op succesfilm Black Panther. Daarnaast wordt er gekeken naar de mogelijkheid om een spin-off te maken, vooral over een van de dames die de Panther (Chadwick Boseman) in de film van Ryan Coogler vergezelt.

"Ik geloof dat er heel veel potentie is," aldus Feige. "Er moet een balans gevonden worden tussen mensen die meer willen en mensen die teveel krijgen. [...] Ik geloof dat Shuri fantastisch is, en weet dat je heel wat meer van haar gaat zien in ons universum. Okoye, ik zou zo drie actiefilms met haar willen kijken. Maar ik wil niet zeggen dat we die films ook echt gaan maken, het idee is gewoon intrigerend. Bovenal zijn we nu vooral bezig met het afronden van deze eerste 22 films."

Toch is er dus een belofte die Feige alvast kan maken, namelijk dat er een vervolg op Black Panther komt. "Ik heb niets specifieks te onthullen, maar dat komt er absoluut. Een van onze favoriete manieren om tijd door te brengen binnen Marvel Studios, is werken aan een eerste deel en alvast dromen over een tweede. Er zijn genoeg van die gesprekken geweest tijdens het maken van het eerste Black Panther-avontuur. We hebben veel plannen en een specifieke richting voor het tweede deel."

Black Panther draait momenteel in de bioscoop en is al vier weken op rij de best presterende film. De totale box office staat al boven de 1 miljard dollar.



NieuwsFilm

meest populair