Algemeen

Marvel maakt vervolg op 'Black Panther'

En mogelijk ook spin-offs.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:38 in Algemeen
Marvel-baas Kevin Feige liet tijdens een interview met Entertainment Weekly weten dat er gegarandeerd een vervolg komt op succesfilm Black Panther. Daarnaast wordt er gekeken naar de mogelijkheid om een spin-off te maken, vooral over een van de dames die de Panther (Chadwick Boseman) in de film van Ryan Coogler vergezelt.

"Ik geloof dat er heel veel potentie is," aldus Feige. "Er moet een balans gevonden worden tussen mensen die meer willen en mensen die teveel krijgen. [...] Ik geloof dat Shuri fantastisch is, en weet dat je heel wat meer van haar gaat zien in ons universum. Okoye, ik zou zo drie actiefilms met haar willen kijken. Maar ik wil niet zeggen dat we die films ook echt gaan maken, het idee is gewoon intrigerend. Bovenal zijn we nu vooral bezig met het afronden van deze eerste 22 films."

Toch is er dus een belofte die Feige alvast kan maken, namelijk dat er een vervolg op Black Panther komt. "Ik heb niets specifieks te onthullen, maar dat komt er absoluut. Een van onze favoriete manieren om tijd door te brengen binnen Marvel Studios, is werken aan een eerste deel en alvast dromen over een tweede. Er zijn genoeg van die gesprekken geweest tijdens het maken van het eerste Black Panther-avontuur. We hebben veel plannen en een specifieke richting voor het tweede deel."

Black Panther draait momenteel in de bioscoop en is al vier weken op rij de best presterende film. De totale box office staat al boven de 1 miljard dollar.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Black Panther was zeker geen slechte film, maar de film wordt wel groter gemaakt dan het daadwerkelijk is.

Voordat de film uitkwam had ik vrij weinig met de Wakandeze koning en zijn shabam. Na de film én het lezen van Infinity War, wordt hij toch wel wat interessanter. Ben benieuwd hoe ver en tof ze de wereld van Wakanda kunnen uitdiepen. Vooral Wakanda zelf is interessant, dus hopelijk krijgen we zowel in Infinity als in Black Panter 2 veel te zien van die wereld.

ÉN ik gok dat Namor als bad guy zijn intrede kan gaan doen in BP2. Wakanda en de Marvel-versie van Atlantis liggen elkaar niet heel goed, maar zou de film wel interessant maken.

Jaws

Avatar

Zeker geen goede film, bezoekers aantal komt mede omdat er met name donkere acteurs in spelen.

Master Of Films

Avatar

Een vervolg op Black Panther, joh dat had zelfs Nostradamus niet eens zien aankomen.

SunChaser

Avatar

Die zag ik niet aankomen. Moet er even van bijkomen

tariegb

Avatar

wat een blanke reacties hahaha

Master Of Films

Avatar

tariegb probeert iedereen op Filmtotaal zich zwart te laten maken :P

Tja, de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.
Lijkt mij handig om tariegb op de zwarte lijst te laten zetten, want een wit voetje halen zit er niet meer in.

Goku32

Avatar

No shit dat meen je niet

GreenHornet

Avatar

als je 1 Miljard opbrengt krijg je automatisch een vervolg

Robbepost

Avatar

^ nee joh, ook dat vervolg moet eerst gemaakt worden.

JIGSAW8

Avatar

Ik vind het nog steeds tering dom dat filmtotaal een tijdje geleden zei dat Black panther mischien wel meer dan infinity war gaat opbrengen. Want die gaat zoiezo 2.5 miljard opleveren. En antman and the wasp 500 miljoen wat een KUT film zeg en fk saai na al die andere mcu films.

ThomasOMalley

Avatar

tariegb "wat een blanke reacties hahaha"
Wat is een blanke reactie precies?

Artificialis

Avatar

Het is duidelijk dat de hype idiote proporties heeft bereikt wanneer men op het idee komt om van uitgerekend deze film spin-offs te gaan maken. Ik zie verhaaltechnisch geen enkele reden waarom deze film dat meer verdient dan de andere helden uit het Marvel Cinematic Universe.

benjamin

Avatar

Artificialis "Het is duidelijk dat de hype idiote proporties heeft bereikt wanneer men op het idee komt om van uitgerekend deze film spin-offs te gaan maken. Ik zie verhaaltechnisch geen enkele reden waarom deze film dat meer verdient dan de andere helden uit het Marvel Cinematic Universe."
Is er verhaaltechnisch soms een reden waarom deze dat minder zou verdienen dan andere helden?

SeanDeNiro

Avatar

Laat me raden: White Panther met louter blanke acteurs.
WO III zou uitbreken denk ik.

Decepticon

Avatar

Laat die vrouwen voor wat ze zijn, ik wil meer van M'Baku zien!

Jeroen Pasman

Avatar

Ik had vroeger comics van Black panther. Die waren niet erg spannend. Er gebeurde gewoon niks in.
Ik vind het een beetje overrated allemaal. Meer iets om te downloaden dan naar de bios voor te gaan

Artificialis

Avatar

benjamin "Wat maakt dan dat je hem niet zo'n goed personage vond? En wat dat van betere villains betreft, met concurrenten als Malekith of Ronan lijkt het mij haast niet serieus hem daar niet bij te rekenen."

Daar noem je er ook twee.. Erik Killmonger komt op mij over als een simpel jochie dat zichzelf allerlei onzin heeft aangepraat. Dat hij de wereldwijde zwarte bevolking als één groep ziet waar hij voor op moet komen vind ik al onbegrijpelijk. Hij neemt het kwalijk dat Wakanda niets voor andere ''zwarte'' mensen heeft gedaan, alsof ze op basis van hun huidskleur één gemeenschap zouden vormen. Hij trekt zich het lot van slaven aan, terwijl hij niet in die tijd heeft geleefd en nooit met slavernij is opgegroeid. Hij trekt op basis van zijn eigen huidskleur een link met mensen waar hij helemaal niets mee te maken heeft. Vervolgens wilt hij zich keren tegen het blanke gedeelte van de mensheid, alsof dat wederom om één groepering zou gaan. Zijn beweegredenen zijn voor mij volstrekt onlogisch. Bovendien vind ik het een charismatischloos karakter dat in outfit + vaardigheden praktisch een kopie van de filmheld is.

benjamin "Is er verhaaltechnisch soms een reden waarom deze dat minder zou verdienen dan andere helden?"

Ja, het is een gesloten verhaal dat helemaal geen aanleiding voor allerlei spin-offs geeft. Ik zie graag Black Panther 2 en een Black Panther 3 op den duur. Maar ik zie geen enkele reden om nog meer losstaande films van Wakanda te gaan maken.

chefry1983

Avatar

tuurlijk komt er een vervolg. En zoals de legendarische filosoof J Cruijff ooit zei: maar dat is logisch

benjamin

Avatar

Artificialis "Daar noem je er ook twee."
Dat zijn slechts twee voorbeelden, er zijn er nog veel andere te noemen hoor.

nieuwslaatste nieuws