Video

Trailer: een kijkje achter de schermen van 'Star Wars: The Last Jedi'

In de officiële achter de schermen-film 'The Director and the Jedi'.

door Kaj van Zoelen om 09:16 in Video
Bekijk hieronder de trailer voor The Director and the Jedi, een documentaire over hoe regisseur/schrijver Rian Johnson en iedereen die voor hem werkte Star Wars: The Last Jedi maakten. De film ging in première op het SXSW filmfestival maar is straks ook te zien als extra op de Blu-Ray/DVD/VOD uitgave van Star Wars: The Last Jedi.

De officiële sypnosis is als volgt: Een intieme documentaire die in het proces duikt van Rian Johnson, hoe hij het project instapt als regisseur die nieuw is voor het Star Wars-universum. Als een fan vanaf zijn kindertijd, wil hij de meest indrukwekkende Star Wars-film ooit maken.

Terwijl hij de gigantische productie navigeert, op een schaal zoals hij nog nooit een film heeft gemaakt, ontmoeten we ook de cast en crew en zien hun individuele worstelingen tijdens het filmen, nemen afscheid van Carrie Fisher en verkennen de significantie van Rian Johnsons verassendste beslissingen.

De documentaire werpt een blik op hoe het echt was om Star Wars: The Last Jedi te maken. Terwijl het hele team zijn opperste best doet, is vooral hun passie zichtbaar en wat voor een memorabele ervaring het is voor Rian Johnson als regisseur.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik kijk niet, zelfs die klik op het filmpje gun ik niet. Smiley face

Master Of Films

Avatar

Ik ben wel benieuwd naar The Director and the Jedi, die schijnt volgens variety 1h 35m te duren.

Syberious

Avatar

Buiten of je de film goed vond of niet lijkt me dit een goede docu als je ook een beetje geïnteresseerd bent in het maken van films. Ben erg benieuwd! Inderdaad 1,5 uur.

5ieb

Avatar

Ik denk dat The Making Of beter is dan de film.

Maar er zijn buiten de film om veel interessantere docu's. :D

jochemwijma

Avatar

The Last Jedi was niet de film die het had kunnen zijn, Johnson is te eigenwijs om een tweede film in een trilogie te maken, maar ik denk dat het wel heel interessant is om hem te horen over de keuzes die hij heeft gemaakt en waarom hij die heeft gemaakt.

NieuwsFilm

meest populair