Solo, Chewbacca, Qi'Ra en Lando op 'Solo: A Star Wars Story' posters

Solo, Chewbacca, Qi'Ra en Lando op 'Solo: A Star Wars Story' posters

Daar zijn ze weer!

Han Solo, Chewbacca, Qi'Ra en Lando Calrissian moeten overduidelijk de sterren worden in Solo: A Star Wars Story. Er is opnieuw een reeks posters verschenen van deze personages waarvan alleen Qi'Ra debuteert. De andere personages zagen we uiteraard al in de Star Wars-sagafilms.

De rollen worden vervuld door respectievelijk Alden Ehrenreich, Joonas Suotamo, Emilia Clarke en Donald Glover en zij krijgen onder meer te maken met Woody Harrelsons Tobias Beckett, de mentor van Solo, en Phoebe Waller-Bridge's vrouwelijke droid L3-37. Zij staan ook op de eerste "verzamelposter". Andere rollen zijn voor Thandie Newton (Val), Paul Bettany (Dryden Vos) en Harley Durst (Moloch).

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
De vraag is nu hoe goed deze tweede Star Wars spin-off het aan de wereldwijde bioscoopkassa's gaat doen. Als we het succes op het aantal views van de trailer op YouTube moeten baseren, dan ziet het er op dit moment wat sombertjes uit. De trailer van verleden maand noteerde tot op heden 11,5 miljoen views. Ter vergelijking: de trailer van Avengers: Infinity War staat 151,2 miljoen views en die van Deadpool 2 op 21,2 miljoen views.

Ron Howards Solo: A Star Wars Story draait vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscoop. De eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair