'Black Panther'-actrice gecast in 'Venom'

'Black Panther'-actrice gecast in 'Venom'

Van de ene naar de andere superheldenfilm!

Actrice Sope Aluko (Black Panther, Pitch Perfect 2) is gecast in de aankomende superheldenfilm Venom van Sony Pictures. Vorige maand was zij nog te zien in een kleine bijrol in Marvels Black Panther, waarin Aluko de rol van Shaman speelde, een van de bewakers van de hartvormige kruidenbladeren.

Sope Aluko is een actrice afkomstig uit Nigeria, Afrika, maar timmert lekker aan de weg in Hollywood. Deadline kan nu onthullen dat Aluko een rol heeft gescoord in het later dit jaar te verschijnen Venom. Welk personage zij precies gaat spelen, is nog onbekend, maar vermoedelijk gaat het om een kleine bijrol. Met haar casting wordt de cast van Venom nog diverser.

Venom wordt geregisseerd door Ruben Fleischer. Aluko zal te zien zijn naast onder andere Tom Hardy (Eddie Brock), Michelle Williams (Anne Weying), Jenny Slate (Dora Skirth) en Riz Ahmed (Dr. Carlton Drake). Volgens de geruchten zal ook Tom Holland te zien zijn in een cameorolletje, maar Sony's Venom speelt zich niet af in het grotere Marvel Cinematic Universe. Venom kruipt op 4 oktober de Nederlandse bioscopen binnen!



NieuwsFilm

meest populair