Eerste teaser voor Sorrentino's 'Loro'

Eerste teaser voor Sorrentino's 'Loro'

De nieuwe film van de Oscar-winnaar draait om Silvio Berlusconi.

Oscar-winnend regisseur Paolo Sorrentino heeft zijn volgende project, Loro, in twee delen gesplitst. Centraal staat mediamagnaat Silvio Berlusconi en de manier waarop hij politicus werd. Eind april komt de film al uit in Italië en de bedoeling is dat het tweede deel in mei in de bioscopen draait.

Hieronder de eerste trailer van de film, waarin we vooral heel veel mooie vrouwen zien, evenals Elena Sofia Ricci, die de rol van Berlusconi's tweede vrouw - Veronica Lario - speelt. Acteur Toni Servillo, die de hoofdrol van Berlusconi speelt, is enkel van acteren te zien. Iemand vraagt hem in de voice-over: "Wat had je verwacht? Dat je de rijkste man in het land kon zijn, premier, en dat iedereen dan van je zou houden?" Waarop hij antwoordt met "Ja, dat is precies wat ik verwacht had."


Berlusconi diende vier termijnen als premier van Italië en definieerde het naoorlogse politieke leven van het land. Hij is nog altijd erg invloedrijk en won zelfs samen met een rechts blok de Italiaanse verkiezingen eerder deze maand. Tegelijk lijkt de kans klein dat hij weer premier wordt.

Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair