Algemeen

Thanos en Thor centraal in 'Avengers: Infinity War'

Geen zorgen: andere personages staan centraal in Avengers 4.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 18:54 in Algemeen
In een interview met Fandango ging regisseur Joe Russo in op Avengers: Infinity War, dat hij samen met broer Anthony regisseert. Hij vertelde dat bepaalde personages een kleine rol krijgen in deze MCU-film, maar dat fans dan enkel hoeven te wachten op het vervolg.

"Als je een film maakt met veertig personages, dan ga je automatisch personages krijgen die een kleinere rol hebben dan anderen," aldus Russo. "We wisten dat, omdat we twee films mochten maken, Avengers 3 en 4, bepaalde personages iets zouden achterblijven. Die krijgen in de tweede film een grotere rol dan in de eerste. Dus op die manier konden we het allemaal verdelen. Mocht je dus het gevoel hebben dat je favoriete held niet genoeg te zien was in Avengers 3, wacht dan op Avengers 4."

Mocht je je nu afvragen welke twee personages de grootste rol krijgen, heeft Russo daar ook een antwoord op. "Interessant genoeg, kan ik beginnen met Thanos. Ondanks dat hij nauwelijks een achtergrond heeft in het Marvel-universum. Hij is een bedreiging, maar nooit echt zo opgezet tot nu toe. Thanos zit dus ongelofelijk veel in de film en ergens voelt het ook als zijn film. Het verhaal wordt dan ook verteld vanuit zijn perspectief, wat volgens mij een unieke en risicovolle manier is om dit soort verhaal te maken."

Maar niet alleen Josh Brolins Thanos krijgt een grote rol. Die is er ook voor Thor (Chris Hemsworth): "Hij heeft vooral een bijzonder interessante rol in deze film. Hij heeft nooit centraal gestaan in de andere Avengers-films, maar in deze wel een cruciale rol. Ik denk dus dat Thanos en Thor de meest prominente personages zijn."

Vanaf 27 april draait Infinity War in de bioscoop.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Dan zullen Hawkey en Ant Man een kleine rol hebben of meschien geen.

Akke Moeka Hara

Avatar

Gaat hij Thorretje kaput maken?
Heb een beetje the Walking Dead Glenn/Abraham gevoel bij de trailer.

JIGSAW8

Avatar

Het gerucht gaat dat antman uit de film is geknipt omdat hij al later in het jaar al zijn eigen film zou krijgen. Hawk eye zou wel in de film te zien zijn maar erg snel dood gaan vanwege dat hij ontslag zou hebben genomen bij marvel, en hij niet meer in het MCU wou zitten. *is ook een gerucht.
Ik denk dat de geruchten fake zijn, maar dat beide personages wel heel erg weinig in de film zouden zitten bovendien speelt antman 2 zich af tijdens de gebeurtenissen van infinity war

ridjieddo

Avatar

Ik kan niet wachten om Hulk vs Thanos te zien!!!

Sunspot

Avatar

Ik vind het helemaal goed

Robbepost

Avatar

Ja! Maximaal Hawkeye in Avengers 4!

Decepticon

Avatar

In het interview met ET zeiden de Russo's ook dat ze denken dat Hemsworth heel blij of tevreden zal zijn met wat zij met Thor hebben gedaan.

Mooi om nogmaals te horen dat Infinity War verteld wordt vanuit Thanos zijn perspectief.

Ereptile

Avatar

Ben het met je eens Decepticon. Ik vind het fijn dat Thanos ook wat diepere lagen krijgt dan alleen "ik ben slecht dus ik wil het universum balanceren".

nieuwslaatste nieuws