Algemeen

'Avengers: Infinity War' vol meedogenloze actie

Een film die als de actie begint niet meer stopt.

door Jim Pedd om 12:54 in Algemeen
Nog maar even en dan draait Avengers: Infinity War in de bioscoop. Een film die ons een uiterst epische samenkomst van helden van Marvel brengt, die verenigd worden in de strijd tegen Thanos (Josh Brolin). Iemand die daar een belangrijke rol in krijgt is Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Tijdens een interview ging Cumberbatch in op de film.

Entertainment Weekly vroeg Cumberbatch wat hij dacht toen hij het script van Avengers: Infinity War las. Het is volgens hem behoorlijk episch en meedogenloos hard. Een film die geen rust kent zelfs. "Nou ja, dit is een beladen vraag. Ik zou het scenario eigenlijk niet gelezen moeten hebben. Maar dat heb ik natuurlijk wel."

Om vervolgens te vertellen: "Het is ongelofelijk episch. Wat in mij opkwam, is dat het gewoon niet stopt. Zodra het begint, stopt het niet. Het is gruwelijk, briljant, angstaanjagend, soms grappig, soms erg emotioneel, maar ook vol meedogenloze actie. Het is alsof iedereen in een continue crisis verkeert, en het script leest dan ook echt als een gestoorde rit. Dit is geen film die op een laag pitje staat. Je gaat er keihard in. Dus voor mij viel denk ik vooral op hoe meedogenloos de gebeurtenissen en actie zijn."

Vanaf 25 april in de bioscoop.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Ik heb al een kaartje gekocht. Voor zowel 26 als 28 april

Locotelli

Avatar

widow met blond haar.. film gelijk verpest

BlackPowerWolf

Avatar

Hopelijk zit er ook echt een goed verhaal in de film zelf. Natuurlijk is verhaal van de Avengers goed, in mijn ogen, omdat ik alle films gezien heb en de strips een beetje ken. Ik vrees gewoon dat al de superhelden een skills moeten laten zien en dat het een groot spektakel wordt. Na het zien van de trailer ga ik hem toch kijken omdat het een must is en ik hopelijk aangenaam verrast wordt!

Kakascii

Avatar

ik heb mijn kaartje voor dinsdag nacht 00:00

dan woensdag middag in de imax

Master Of Films

Avatar

Ik heb ook al mijn kaartjes ook besteld voor woensdag om 00.00, 01.00, 02.00, 03.00, 04.00, 05.00, 06.00, 07.00, 08.00, 09.00, 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00, 18.00, 19.00, 20.00, 21.00, 22.00 & om 23.00. Slapen doe ik andere keer wel. Eten sla ik over, en bierflesjes zijn de ideale urinoirs.

gotrunks

Avatar

heb ticket voor dinsdag nacht in IMAX en woensdag avond in IMAX en vrijdag avond in Dolby Cinema en zaterdag avond in 4DX

Frietgezicht

Avatar

Zijn er nog meer mensen die willen delen welke dag en tijd ze deze film gaan bekijken? Ik vind dat zo ongelooflijk interessant!
Maybe ook welke stad, bioscoop en met wie je gaat.

Mav Damian

Avatar

De Russo broers hebben al in hun twee vorige MCU films sterke actie scenes gemaakt dus ik verwacht hier ook wel het geval.

Robbepost

Avatar

Uhm friet,
Ik twijfel tussen 28 en 30 april en 18:00 uur en 20:00. Wellicht in de VUE of de Pathe Eindhoven.

Als ik er uit ben laat ik het weten!

Master Of Films

Avatar

Ja goed hé Friet. Ik dacht ik laat het jullie weten hoeveel kaartjes ik heb gekocht voor welke voorstellingen En dat allemaal op 1 April.

Frietgezicht

Avatar

@ Robbepost, dat is je geraden!

@ Mof,ik heb het gevoel dat je een grapje maakt,hmmm..

chefry1983

Avatar

Ik hoop eind april te kunnen gaan zodra vrouw is bevallen. Pathe arnhem in imax 3d natuurlijk

Robbepost

Avatar

Of misschien toch de 29e om 21:00.
Jullie horen het nog!

Master Of Films

Avatar

Ik, een grapje maken. Friet. Welnee. Dat lijkt alleen maar zo. Ondertussen laat ik jullie weten dat het de IMAX voorstelling wordt in Dolby Cinema, maar dan wel zonder die 4DX stoelen, want daar wordt ik kotsmisselijk van. En me bier gaat over me heen als die stomme stoel begint te dansen en in me rug te schoppen.

Hé Robbepost, ga naar een VUE IMAX voosteling. Die is vele malen beter dan de Kinopolis Dolby Cinema in Heerlen.

Ik denk ook over om op 26 april 2020 te gaan, ik ga er dan nog steeds vanuit dat Avengers: Infinity War nog wel speelt hé.

Robbepost

Avatar

O de 29e heb ik een verjaardag van een neef van mij die 30 wordt dus dan val ik weer terug naar de 28e of 30e.
Volgens mij ga ik de 27e laat naar bed dus ik denk dat ik dan de 30e ga........
Jullie horen het nog!

Goede tip MOF!

Je hoord het nog!

GreenHornet

Avatar

Ik ga voor de zondag ochtend in 2D

MisterMarvel

Avatar

Mijn kaartjes liggen klaar voor 25 en 26 april. Na 10 jaar wachten moet ik deze film 2x achter elkaar zien. Eerste keer zal alleen maar wauw zijn dus dan kan ik bij de 2e keer echt opletten.

Master Of Films

Avatar

Zeg wanneer er is nou de ladies night van Avengers: Infinity War, want dan krijg ik een leuke Black Widow goodie bag kado.

chefry1983

Avatar

^ @MOF,

Ik denk niet dat er een ladies night zal zijn. Misschien wel eens men's night. Goodiebag met popcorn en bier

Ed Crane

Avatar

Zodra ik de BluRay tegenkom in de bieb!

NieuwsFilm

meest populair