'Avengers: Infinity War' vol meedogenloze actie

'Avengers: Infinity War' vol meedogenloze actie

Een film die als de actie begint niet meer stopt.

Nog maar even en dan draait Avengers: Infinity War in de bioscoop. Een film die ons een uiterst epische samenkomst van helden van Marvel brengt, die verenigd worden in de strijd tegen Thanos (Josh Brolin). Iemand die daar een belangrijke rol in krijgt is Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). Tijdens een interview ging Cumberbatch in op de film.

Entertainment Weekly vroeg Cumberbatch wat hij dacht toen hij het script van Avengers: Infinity War las. Het is volgens hem behoorlijk episch en meedogenloos hard. Een film die geen rust kent zelfs. "Nou ja, dit is een beladen vraag. Ik zou het scenario eigenlijk niet gelezen moeten hebben. Maar dat heb ik natuurlijk wel."

Om vervolgens te vertellen: "Het is ongelofelijk episch. Wat in mij opkwam, is dat het gewoon niet stopt. Zodra het begint, stopt het niet. Het is gruwelijk, briljant, angstaanjagend, soms grappig, soms erg emotioneel, maar ook vol meedogenloze actie. Het is alsof iedereen in een continue crisis verkeert, en het script leest dan ook echt als een gestoorde rit. Dit is geen film die op een laag pitje staat. Je gaat er keihard in. Dus voor mij viel denk ik vooral op hoe meedogenloos de gebeurtenissen en actie zijn."

Vanaf 25 april in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair