Joel Edgerton naast Timothee Chalamet in Netflix-film 'The King'

Joel Edgerton naast Timothee Chalamet in Netflix-film 'The King'

Het betreft een nieuwe film van de Australische topregisseur David Michod.

Joel Edgerton zal te zien zijn naast de recentelijk voor een Oscar genomineerde Timothee Chalamet (Call Me By Your Name, Lady Bird) in de nieuwe dramafilm The King van Netflix. Het betreft een nieuwe film van de Australische topregisseur David Michod (The Rover, Animal Kingdom). . Michod en Edgerton schreven samen het script van de film.

Het project wordt omschreven als een hedendaagse verfilming van William Shakespeare's tweeluik Henry IV, waarbij ook elementen van Henry V worden betrokken. Chalamet speelt de jonge prins die uiteindelijk koning Henry V van Engeland wordt. Edgerton speelt zijn goede vriend Falstaff, die over het algemeen wordt beschouwd als een van de beste personages die Shakespeare ooit heeft bedacht.

Aangezien de film een moderne verfilming betreft, is het niet bekend of de film ook elementen zoals de strijd om Agincourt. De opnames moeten in juni dit jaar beginnen. Edgerton en Michod zullen de film produceren samen met Brad Pitt, Dede Gardner, Liz Watts en Jeremy Kleiner.

NieuwsFilm

meest populair