Slechteriken 'Solo: A Star Wars Story' zijn Legends

Slechteriken 'Solo: A Star Wars Story' zijn Legends

Meer bekend over Enfys Nest.

Over zo'n 2 maanden draait er een nieuwe Star Wars-film in de bioscoop, namelijk Solo: A Star Wars Story. Veel van de goedzakken in de film zijn bekende personages uit de sagafilms, maar de slechteriken zijn compleet nieuw. Althans... Het blijken 'Legends' te zijn!

Via een foto van een speelgoedversie van de zogenaamde Swoop Boke van de slechterik Enfys Nest, onthuld door de subreddit Star Wars Leaks, wordt de achtergrond van dit personage toegelicht:

"De Cloud-Rider gang, geleid door Enfys Nest, terroriseert de lucht met de gevaarlijk uitziende swoop bikes. Met niet meer dan een motor en een stoel zijn de swoops moeilijk de besturen, al hebben ze een enorme snelheid."

Enfys Nest's Swoop Bike toy (And a deep cut EU reference in the description) from r/StarWarsLeaks

En dan de link met de Legends, de personages uit het uitgebreide Star Wars-universum. De Cloud-Rider gang is te zien in comics uit de jaren 70. Zij terroriseren de inwoners van het stadje Onacra en zij vragen Han Solo en Chewbacca om hulp. Overigens onthulde regisseur Ron Howard dat ook de Legends Tag en Bink in Solo te zien zijn.

Overigens is ook bekend geworden dat de tussentijds vertrokken regisseurs Phil Lord en Christopher Miller een vermelding krijgen als uitvoerend producenten. De belangrijkste rollen zijn voor Alden Ehrenreich, Joonas Suotamo, Emilia Clarke, Donald Glover, Woody Harrelson, Phoebe Waller-Bridge, Thandie Newton, Paul Bettany en Harley Durst. Solo moet vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair