'Pacific Rim 3' moet plan Precursors uiteenzetten

'Pacific Rim 3' moet plan Precursors uiteenzetten

Regisseur Steven S. DeKnight heeft een idee.

Afgelopen weekend debuteerde Pacific Rim Uprising met een redelijke $150 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's en als de film voldoende omzet weet te noteren dan lijkt - ondanks het wisselende ontvangst - een derde deel niet uitgesloten. Uprinsing-regisseur Steven S. DeKnight sprak over het mogelijke tweede vervolg.

In gesprek met Den Of Geek zei DeKnight dat de film zich zal richten op de Precursors, de slechteriken die al in deel 1 opdoken en ook in deel 2 een belangrijke rol spelen. Het vervolg zou laten zien dat de Precursors meer zijn dan slechteriken.


"Weet je, ik wilde iets bereiken met deze film. Op dit moment lijkt in de wereld helaas een nationalistische, xenofobe angst de overhand te nemen. Alles dat anders is, is angstaanjagend en monsterlijk. Wij hebben wezens die uit een andere wereld komen en natuurlijk denkt iedereen dat ze vreselijk en slecht zijn. Ik ga niet op de details in, maar ik heb een interessant idee voor de derde film om dat te belichten."

Mocht je Uprising nog niet gezien hebben, dan komt het volgende mogelijk als een spoiler. Aan het einde van de film geeft het hoofdpersonage van John Boyega aan dat ze niet bang zijn voor de Precursors en waarschuwt de slechterik dat ze juist naar de Precursors toe zullen gaan.

NieuwsFilm

meest populair