Iedereen tegen Thanos in TV-trailer 'Avengers: Infinity War'

Iedereen tegen Thanos in TV-trailer 'Avengers: Infinity War'

En wanneer zijn de eerste recensies online te vinden?

Er is een erg epische tv-spot vrijgegeven voor Avengers: Infinity War. De superheldenfilm van Marvel verenigt zo'n beetje alle helden die de studio de afgelopen tien jaar heeft getoond en laat hen samen vechten tegen een superschurk: de intergalactische despoot Thanos (Josh Brolin). Naast die spot, is nu ook bekend wanneer de eerste reacties op sociale media en wanneer de eerste recensies online verschijnen.


Dan de recensies. Die zullen hopelijk niet teveel weg geven over de film van regisseurs Anthony en Joe Russo, maar zijn wel interessant om te lezen. Het is immers de samenkomst van alle MCU-films en de vraag is of men er wel in slaagt om dat succesvol en op een coherente manier te doen.

Nu stelt Erik Davis, die schrijft voor Fandango, dat Marvel het sociale media embargo tot 23 april laat gelden, om 10:30 in de avond in de Verenigde Staten. Recensies mogen de volgende dag om drie uur 's middags al geplaatst worden. Marvel zou verder aan recensenten vragen geen spoilers in hun stukken te plaatsen en als extra waarborg hiervoor gekozen hebben.

Vanaf 25 april in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair