Hoe 'The First Purge' verschilt van voorgaande films

Hoe 'The First Purge' verschilt van voorgaande films

Hoe dan?

De producent van The First Purge, het volgende deel in de horrorfranchise, laat weten dat het nieuwste deel compleet anders wordt dan de vorige films. Dat vooral op een belangrijke manier: de film zal een stuk persoonlijker zijn dan de vorige films.

"Deze Purge draait om een woonwijk," begon producent Andrew Form. "Het heeft veel van de herkenbare zaken, maar draait specifiek om deze buurt. En ik kan niet geloven dat ik dit ga zeggen, maar het voelt veel persoonlijker dan de andere Purge-films. Het voelt echt zo. Ik heb de film eenmaal gezien en dat was een lange versie, dus ik wil geen valse verwachtingen creëren, mochten we nog dingen veranderen, maar dit voelt veel persoonlijker. En de protagonist in deze Purge is gewoon echt een held. Het is een hele toffe vent in een heel toffe film."

Zoals de titel al suggereert, draait de film om de eerste experimentele Purge Night, zoals die bedacht is door de New Founding Fathers of America. Zij besluiten twaalf uur van amnestie te introduceren, waarin alles legaal is, waaronder moord. Eerdere films draaiden om een nacht, maar deze film zal een langere periode laten zien en dan vooral hoe mensen zonder waarschuwing vooraf compleet overvallen kunnen raken door de Purge.

Vanaf 5 juli in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair