Eerste trailer thriller 'Terminal' met gevaarlijk verleidelijke Margot Robbie

Een schijnbaar stijlvolle neo-noir vol twists en verrassingen.

Bekijk hieronder de eerste volledige trailer van Terminal, de nieuwe stijlvolle neo-noir wraakthriller met Margot Robbie in de hoofdrol. Zij plaatste de trailer zelf op haar eigen twitter als primeur. Naast haar zijn onder andere Simon Pegg, Mike Myers, Max Irons en Dexter Fletcher te zien.

Terminal is geschreven en geregisseerd door debutant Vaugh Stein, en geproduceerd door onder andere Margot Robbie zelf. De trailer belooft een humorischtische, kleurrijke thriller vol verrassingen.

In het duistere hart van een uitgestrekte, anonieme stad, volgen we in Terminal de verrassende verhalen van twee huurmoordenaars die een sinistere missie uitvoeren, een leraar die strijd levert met een dodelijke ziekte, een enigmatische conciërge en een nieuwsgierige serveerster die een gevaarlijk dubbelleven leidt. Dodelijke gevolgen van hun beslissingen worden in het hulst van de nacht onthuld, wanneer al hun levens samenkomen door de inmenging van een mysterieus crimineel genie die er op gebrand is om wraak te nemen.



NieuwsFilm

meest populair