Martin Freeman is gebeten door zombie in trailer dramafilm 'Cargo'

Hij heeft 2 dagen de tijd om een nieuwe thuis te vinden voor zijn baby.

De Australische korte film Cargo verscheen vijf jaar geleden op YouTube en wist meteen een groep loyale fans voor zich te winnen. In de regiestoel zaten Ben Howling en Yolanda Ramke, ze filmden naar een scenario van de laatstgenoemde. Het tweetal kreeg uiteindelijk de kans om van hun creatie een volledige speelfilm te maken. Voor de hoofdrol hebben ze Martin Freeman weten te strikken. Inmiddels is nu ook de trailer van het drama uitgekomen, waarin een vader zijn dochter probeert te redden tijdens een zombie-uitbraak. Zie hieronder.

Om aan een gewelddadige epidemie te ontvluchten, verstoppen Andy en Kay - de ouders van een 1-jarig dochtertje - zich in een woonboot. Na een fatale aanval wordt hun bestaan verbrijzeld: Kay sterft en Andy is geïnfecteerd. De vader zal spoedig ook in een moordlustig monster veranderen. Hij heeft 48 uur de tijd om een nieuwe voogd voor zijn dochter te zoeken. Een inheems meisje lijkt zijn enige kans.


Hoewel Ramke in de korte film van Cargo zit, besloot ze voor de speelfilm het bij schrijven en regisseren te houden. Het drama van Addictive Pictures (Fonzo) en Causeway Films (The Babadook) zal vanaf 18 mei te zien zijn via streamingdienst Netflix. Bekijk beneden eventueel de korte film.



NieuwsFilm

meest populair