Dwayne Johnson mogelijk niet terug voor 'Fast & Furious 9'

Dwayne Johnson mogelijk niet terug voor 'Fast & Furious 9'

De ruzie met Vin Diesel was daar iets te heftig voor.

Het is de vraag of Dwayne Johnson terugkeert voor de geplande negende Fast & Furious-film. De acteur bevestigde tijdens een interview met Rolling Stone dat zijn samenwerking met Vin Diesel bepaald niet vlekkeloos verliep. Sterker nog, bij The Fate of the Furious namen de twee geen scènes samen op.

Desgevraagd legde Johnson de reden daarvoor uit. "Vin en ik hebben erover gesproken, waaronder tijdens een belangrijke face-to-face in mijn caravan. En wat ik me toen realiseerde, is dat we fundamentele meningsverschillen hebben over onze benadering ten aanzien van filmmaken en samenwerken," aldus Johnson. "Het duurde even, maar ik ben nu wel dankbaar voor de helderheid. Of we nou nog eens samenwerken of niet."

Precies dat laatste was reden voor een belangrijke vraag, namelijk of Johnson wel terugkeert in de negende F&F-film. "Ik weet het niet helemaal zeker," ging Johnson daarop in. "Op dit moment focus ik me erop om de spin-off zo goed mogelijk te maken. Maar ik wens hem al het beste en voel geen kwade wil, alleen omdat we duidelijkheid nodig hebben."

Kortom: we krijgen hem hoe dan ook te zien in de geplande spin-off, maar het is wel nog de vraag of Hobbs terugkeert in andere franchisefilms. Fast & Furious 9 staat gepland voor release in 2020.



NieuwsFilm

meest populair