Ouders Rey waren eigenlijk iets heel anders

Ouders Rey waren eigenlijk iets heel anders

Maar Rian Johnson gooide de boel over een andere boeg.

Het viel een beetje tegen: de onthulling over de ouders van Rey (Daisy Ridley) in Star Wars The Last Jedi. Regisseur J.J. Abrams had dat als mysterie opgezet in Star Wars: The Force Awakens en in de film van Rian Johnson kwam een antwoord.

Na twee jaar wachten, viel dat antwoord toch behoorlijk tegen. De ouders van Rey leken immers van groot belang, maar bleken niemand te zijn. Volgens acteur [url=]Simon Pegg[/url] zit het echter anders.

"Nou, ik weet wat ongeveer wat J.J. van plan was, of in elk geval waar hij over nadacht," aldus Pegg. "Maar ik geloof dat The Last Jedi dat onmogelijk maakt. Ik weet het niet zeker. Maar ik geloof dat Unkar Plutt de echte vader van Rey is."

Volgens Pegg werd er over gesproken om het personage juist een heel andere achtergrond te geven. "Ja, daar is wel over nagedacht, om haar een relevante achtergrond te geven. Maar ik weet het eerlijk gezegd niet, of iemand het weet. We zullen het zien," concludeerde hij.

Het zou nog kunnen dat Star Wars: Episode IX daar straks verandering in brengt, maar die les laat nog even tot december 2019 op zich wachten.



NieuwsFilm

meest populair