Enorme 25-meter grote haai op foto 'The Meg'!

Enorme 25-meter grote haai op foto 'The Meg'!

En Jason Statham over de opnames met echte haaien.

In gesprek met Entertainment Weekly heeft Jason Statham uitgelegd hoe hij zich heeft voorbereid op de opnames voor The Meg, de film van Warner Bros. Pictures waarin een enorme prehistorische haai van maar liefst 25 meter lang de titelrol vervult. Ook mocht EW een foto plaatsen waarop het enorme dier te zien is.

Als eerste die foto. Daarop zien we de prehistorische Megalodon die aan komt zwemmen bij een kust waar de bezoekers met zijn allen liggen te dobberen in dezelfde soort zwembanden, zij het met andere kleuren. Het lijkt een feestmaaltijd voor meggie!

Bekijk de afbeelding
Tegenover Entertainment Weekly verklaarde actieheld Statham dat hij voorafgaand aan de opnames naar Fiji vertrok om te duiken met een aantal stierhaaien, een zeer agressieve haaisoort. "Ze werden met de hand gevoerd en dat was geweldig om te zien. Ze zijn 3 meter lang en dat is enorm groot. Er waren en 20 of 30 en ze kregen grote tonijnen gevoerd. We kwamen er dichtbij en dat was een spectaculair moment. Ik kan het iedereen aanraden," aldus Statham.

Warner Bros. is mogelijk ook een beetje angstig met The Meg. De $150 miljoen kostende productie moet namelijk wel zijn centjes terugverdienen. Met Jon Turteltaub in de regiestoel en ook met rollen voor Winston Chao en Bingbing Li is de haaienfilm gebaseerd op het boek 'Meg: A Novel of Deep Terror' uit 1997 van schrijver Steve Alten. Vanaf 9 augustus moet The Meg gaan draaien in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair