Video

25 meter grote haai vs Jason Statham in 'The Meg' trailer!

Wat een joekel van een haai!!

door Bram de Groot om 20:44 in Video
Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer onthuld voor de peperdure haaienfilm The Meg van regisseur Jon Turteltaub en met een 25 meter grote haai - een megalodon - en actieheld Jason Statham in de belangrijkste rollen.


In The Meg, met een prijskaartje van $150 miljoen, wordt een internationaal diepzeestation aangevallen door een enorm wezen waarvan werd gedacht dat deze was uitgestorven: enorme prehistorische 25 meter lange haai, ook bekend als de megalodon. De ervaren diepzeereddingsduiker Jonas Taylor is de kenner en moet uitgroeien tot de held door de bemanning, maar ook vele andere bewoners van de aarde te beschermen tegen het enorme gevaarte.

The Meg is gebaseerd op het boek 'Meg: A Novel of Deep Terror' uit 1997 van schrijver Steve Alten en staat gepland voor 9 augustus. Er zijn aanvullende rollen voor namen als Winston Chao, Bingbing Li, Ruby Rose, Rainn Wilson, Cliff Curtis en Jessica McNamee.

Hieronder zie je ook twee affiches voor de film.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Vader Haai en zijn zoon zijn onderweg. Plotseling zwemt er boven hen een groep mensen. Zegt vader haai: Wel, mijn zoon, nu gaan we zo ver naar boven, dat alleen de bovenste helft van onze vin te zien is en draaien enkele ronden rond die zwemmers! Zo gezegd, zo gedaan. Vader haai: Jongen, nu doen we dat opnieuw, maar laten nu onze hele vin zien!

Dus die twee zwemmen weer enkele ronden rond die zwemmers en duiken dan iets dieper. Vader haai: Wel, mijn zoon, nu langs beneden aanvallen en vreten maar! Dat doen ze dan ook. Alle zwemmers worden opgepeuzeld. Een beetje later, terwijl vader en zoon daarna rustig en tevreden rondzwemmen en nagenieten, vraagt zoon haai: Papa, waarom hebben we eigenlijk eerst al die ronden rond die zwemmers gezwommen, we hadden ze toch zonder probleem direct kunnen opeten? Zoon, ‘t is heel simpel.

Leeg gescheten smaken ze gewoon veel beter!

Nosisters

Avatar

Ziet er beter uit dan ik had verwacht. Ben benieuwd!

Master Of Films

Avatar

De film heeft de voordeel dat The Stat hierin mee speelt.

Turteltaub heeft in het verleden ook wel aardige Cage films gemaakt. Weliswaar de rustige Cage. Cool Runnings blijft voor mij nog steeds wel de beste Turteltaub.

Ik weet nog dat Jan de Bont deze film zou gaan regisseren, maar dat bericht stamt al uit 2004.
Wellicht met de verbeteringen op de special effects en CGI, is 2018 een betere jaar om zo'n film te releasen.

Xenolicker

Avatar

Lekker, die Bigband muziek op het eind, da's een keer wat anders!

Chrischzz

Avatar

Die 2e poster lijkt haast wel een vrolijke animatie film zo met die vrolijke groene letters.. Smiley face

Fotoroys

Avatar

Heerlijke trailer!

McGraig

Avatar

Ai.... ik was er al bang voor. Zo te zien hebben ze er een soort flauwe komedie van gemaakt met een haai die nog net niet lachend over het water rent. De boeken zijn juist zo sterk omdat alles lomp en bruut omgeschreven wordt. Jammer dat het toch Turteltaub is geworden op de regiestoel. Deze geweldige boekenreeks had beter verdient met een regisseur uit de A klasse.
Wel kan ik me voorstellen dat als je de boeken niet kent, het best een vermakelijke film kan zijn maar er zat veel meer in dan een olijk spektakel.

Xenolicker

Avatar

Haaienweetje: Haaien houden erg van ham. Vooral Statham, daar zijn ze dol op!

Prince John

Avatar

Dat is volgens mij wel echt het drukste strand ter wereld. Hoe dan ook, ziet er wel vermakelijk uit, al lijkt Meg toch wel een paar keer van grote te veranderen...

Moviewheels

Avatar

@MOF; laat me niet lachen...... Dat Stat hierin mee speelt is een voordeel? Ultieme straight-to-streaming pulp...... meer niet

Master Of Films

Avatar

Moviewheels "laat me niet lachen......"
Lachen is gezond, zou niet weten waarom je het niet zou gaan doen. :P

Moviewheels "Dat Stat hierin mee speelt is een voordeel?"
Oh pardon Moviewheels. Ik had moeten schrijven. Voor mij is het een voordeel dat The Stat in deze film meespeelt. Hij is zeg meer the right man for the right job type imho.

Moviewheels "Ultieme straight-to-streaming pulp...... meer niet"
Je had al eerder aangegeven dat je niet op deze film niet zit te wachten. No surprise here. Het is je goed recht uiteraard. Geen probleem dat je dat vindt.

chefry1983

Avatar

kan best wel leuk zijn om met je vriendin/vrouw naar de bios te gaan voor deze film.

Sharky13

Avatar

Lijkt mij best geinig Smiley face

Monojaxx

Avatar

K#lere wat hebben ze dat beest qua grootte overdreven. Lijkt meer een Kajiu uit een slechte Japanse C film.

ISIM

Avatar

Damn dit ziet er best goed uit. Haaien film is altijd plus plus. Maar eindelijk een haaienfilm met een groot budget en geen A acteurs, dus veel geld zal wel naar de CGI gaan, altijd goed. Nu maar hopen dat ze niet met een speelduur van 87 minuten komen ofzo.

Frietgezicht

Avatar

Ben benieuwd. Het ziet er op zich goed uit maar hoop niet dat ze de kant van Piranha opgaan(het begin van de trailer met een serieuze toon beviel mij beter)
Een film met een haai van 25 meter hoeft zichzelf niet te serieus te nemen maar moet ook geen parodie worden.

Hoop meer een film a la Deep Blue Sea.
Dat is een film vol verwijzingen,knipogen en humor die ook goede kills, muziek en spanning heeft.

MikeyMo

Avatar

Ik vind het wel erg vreemd dat de film vanaf de helft van de trailer omslaat qua toon; van een duistere horror naar een horrorkomedie a la Piranha 3D

Xenolicker

Avatar

Sorry voor mijn eerdere reactie over de muziek, ik schijn de 'International Trailer' gekeken te hebben die een minuut langer is en met een swingende finale.Check it out!

Ed Crane

Avatar

Ach, hij is zo enorm groot, als hij je opslokt kun je gewoon via één van z'n kieuwen weer naar buiten zwemmen.

Xenolicker

Avatar

^ Inderdaad Ed, dat is dan ook precies waar het bekende gezegde "er tussenuit kieuwen" vandaan komt.

Banned

Avatar

Als je dan toch de zoveelste low budget Statham film maakt kan je evengoed een compleet belachelijk film gaan maken dat het leuk wordt.

NieuwsFilm

meest populair