Doet Bucky Barnes mee aan Black Widow-film?

Doet Bucky Barnes mee aan Black Widow-film?

Wel als het ligt aan Barnes-acteur Sebastian Stan.

Sebastian Stan denkt dat zijn personage Bucky Barnes, ook wel bekend als The Winter Soldier, een goede toevoeging zou zijn aan een potentiële Black Widow-film (waarin Scarlett Johansson de titelrol zou spelen).

Sebastian Stan zegt namelijk dat hij zeer geïnteresseerd is het verkennen van de dynamiek tussen de twee personages: ''Ze hebben naar mijn mening een heel interessante geschiedenis samen. Het zit heel ingewikkeld in elkaar... Hij was een leraar voor haar. Het speelt zich allemaal tijdens een heel boeiende, specifieke tijd. De Koude Oorlog. Het is allemaal heel erg... een spionage, thrillerachtig, noirachtig verhaal... het zou het interessant om dat uit te werken in een film. Het lijkt mij geweldig als ze dat doen. Ik hoop dat ze het gaan doen. Misschien doen ze het wel.''

Hoewel Marvel lang heeft lopen wikken en wegen over het maken van een Black Widow-film is eerder dit jaar eindelijk bevestigd dat we zulk een film rondom het personage van Scarlett Johansson uit het Marvel filmuniversum kunnen verwachten.

NieuwsFilm

meest populair