Slotakte 'The Predator' bijna volledig opnieuw gefilmd

Slotakte 'The Predator' bijna volledig opnieuw gefilmd

Door de recente reshoots krijgen we de film nu pas in september te zien.

20th Century Fox en regisseur Shane Black hebben laten weten dat de reshoots van The Predator, de semi-reboot van de franchise, zijn afgerond. De film had oorspronkelijk afgelopen februari al in de bioscopen moeten draaien, maar werd verplaatst naar september wegens de additionele opnames.

Tijdens een interview met Cinema Blend, liet acteur Keegan-MIchael Key wat meer weten over de reshoots, die met name betrekking hadden op de slotakte van de film:

"We hebben de reshoots afgelopen week afgerond. Ruim driekwart van de slotakte is herschreven. Shane Black is een echte professional en een fantastische schrijver. Het was een geweldige ervaring om met hem te werken."

Volgens eerdere berichten zouden de reshoots vooral betrekking hebben op de toon van de film, die luchtiger (lees: grappiger) zou zijn dan die van de vorige films.

De cast van The Predator bestaat uit namen als Boyd Holbrook, Thomas Jane, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Jake Busey, Alfie Allen, Sterling K. Brown, Yvonne Strahovski, Jacob Tremblay en Edward James Olmos. Het is de bedoeling dat de film vanaf 13 september 2018 in de Nederlandse bioscopen draait.



NieuwsFilm

meest populair