John Krasinski's volgende regieklus wordt sciencefictionfilm 'Life on Mars'

John Krasinski's volgende regieklus wordt sciencefictionfilm 'Life on Mars'

Het leven van een astronaut verandert nadat ze ontdekt te kunnen ademhalen op de planeet.

Acteur en regisseur John Krasinski weet waar hij zijn horrorfilm A Quiet Place mee wil opvolgen als project om te regisseren. Volgens The Hollywood Reporter stuitte hij op het korte verhaal We Have Always Lived on Mars van Cecil Castellucci uit 2013, raakte geïnteresseerd en stelde de potentiële adaptatie aan Platinum Dunes voor. Kennelijk zien zij dit wel zitten na hun eerdere samenwerking en hebben het groene licht gegeven.

Niet geheel vreemd zijn de details schaars. We weten dat Krasinski niet zal optreden als acteur - wat hij wel voor A Quiet Place deed, samen met zijn vrouw Emily Blunt. Daarnaast is er nog geen schrijver in beeld om van het bovengenoemde sciencefictionverhaal een script te maken. De film zal overigens een titel krijgen die minder lang is: Life on Mars.

Planeet Aarde is na een grootse ramp verlaten door de mensheid. De wil om te overleven bracht de Aardbewoners nadien naar Mars. Nina, één van de weinige nakomelingen van een menselijke nederzetting, is verrast wanneer ze ontdekt dat ze de giftige atmosfeer kan inademen. De rest van de kolonie wordt hierdoor vrolijker en ziet meteen een heldere toekomst. Maar dan ontrafelt Nina het geheim achter de vernietiging van hun voormalige planeet en zal niets meer hetzelfde zijn.

Paramount Pictures, die Krasinski's laatste regieklus heeft uitgebracht, is in gesprek om Life on Mars ook uit te brengen. Naast regisseren zal de filmmaker ook produceren. A Quiet Place brengt momenteel een hoop positieve recensies bijeen. Aan de kassa doet de horror het eveneens goed. Met een prijskaartje van $ 17 miljoen heeft Krasinski al bijna $ 90 miljoen opgehaald.



NieuwsFilm

meest populair