Uma Thurman en Tim Roth stelen een juweel in 'The Con Is On' trailer

Uma Thurman en Tim Roth stelen een juweel in 'The Con Is On' trailer

Hoe moeten ze anders de levensgevaarlijke Maggie Q terugbetalen?

Uma Thurman en Tim Roth hebben een groot probleem in de onderstaande trailer van The Con Is On, een komedie die uitgebracht zal worden door Lionsgate. Het tweetal zit met een aanzienlijke, gevaarlijke schuld en beramen daarom een diefstal. Goed in hun vak zijn ze echter niet, zie beneden.

Na een dronken avond smijten Harriet en haar man Peter - twee oplichters - een hoop geld over de balk. Het is echter het geld van crimineel Irina, die over lijken gaat om haar buit terug te krijgen. Uit angst vlucht het tweetal naar Hollywood om de poen bijeen te verzamelen. Al snel vinden ze een doelwit: Peter's gestoorde, maar welgestelde ex-vrouw. Om haar vinger draagt ze een waardevol juweel, dat Harriet en Peter met gebruikmaking van trucs en heel veel leugens trachten te stelen.


The Con Is On is geregisseerd door James Oakley, die samen met Alex Michaelides het scenario verzorgde. In de komedie worden de eerder genoemde crimineel en ex-vrouw respectievelijk gespeeld door Maggie Q en Alice Eve. Verder zien we ook Parker Posey, Stephen Fry, Crispin Glover en Sofia Vergara. Gelimiteerd komt de film de 4e van mei uit in de Amerikaanse bioscopen.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair