Algemeen

Speelduur 'Avengers: Infinity War' bekend

Iets korter dan verwacht, maar de langste MCU-film ooit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:14 in Algemeen
Er gingen heel veel geruchten over de speelduur van Avengers: Infinity War. Zo zou de film van Anthony en Joe Russo wel drie uur gaan duren. Twee weken geleden bleek dat niet te kloppen en hoorden we dat de film 156 minuten zou duren. Maar nu blijkt dat de bioscooprelease iets korter wordt.

Volgens een Ierse bioscopenketen zal de film exact 149 minuten en 9 seconden duren. Daarmee is hij dus net iets korter dan tweeënhalf uur. Overigens is het daarmee wel de langste MCU-film tot nu toe, iets meer dan de voormalig recordhouder Captain America: Civil War, dat 147 minuten duurde.

In Avengers: Infinity War nemen de Avengers en de Guardians of the Galaxy het gezamenlijk op tegen de intergalactische despoot Thanos (Josh Brolin). Die wil ervoor zorgen dat het universum weer in balans is, door de helft van alle levend wezens te doden. Of dat lukt kunnen we vanaf 25 april in de bioscoop zien.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

onze bioscoop heeft een plaspauze, kan het niet voorstellen dat mensen dit in 1 keer kijken.

pmw84

Avatar

Met zoveel mensen in een film 2:29 is te kort. Waarom niet gewoon 3:00 uur van maken en mensen die echt Marvel fan zijn laten genieten .. maja, hopelijk is deel 3 beter dan 2, want laatst genoemde was een bagger

Rafael11

Avatar

Ik heb er zin in! Ik had laatst een interview met de Russo brothers gelezen waarin er gevraagt werd of de actiescenes net zo groot waren als de airport battle in Civil War. Toen zeiden de Russo brothers dat er 4(!) scenes in Infinity War zitten die 10 keer zo groot zijn als de airport battle. Het gaat waarschijnlijk om de battle op Titan, die in Europa(met Scarlet Witch, Cap, Black Widow en Falcon), de battle in New York en natuurlijk die strijd in Wakanda.Als al deze scenes echt zo groot zijn én goed zijn, dan word het naar mijn menig echt een topfilm!

Jeroen Pasman

Avatar

Er wordt teveel info vrijgegeven vind ik. De speelduur is nog tot daar aan toe. Maar inmiddels weten we al wat Thanos gaat doen, Wat zijn beweegredenen zijn en al bijna wie er allemaal doodgaan.
Ik vind dat niet leuk !! Ik dacht dat er bij deze film expliciet besloten was niks te spoileren

Pietjebam

Avatar

ze geven echt te veel weg over deze film. In de instagram en twitter trailer kon je zien dat thanos al 4 stones heeft, de fightscenes en de teams zijn allemaal al bekent. Natuurlijk moest het ook wel aangezien de film maar 2:30 uur is. Ik snap ook niet waarom ze thanos zijn origin eruit hebben geknipt, aangezien hij de hoofdpersoon is. Ze hebben maar geluk dat ze zon grote hype erom hebben, want anders zou dit een heel grote flop worden.

Decepticon

Avatar

@GreenHornet
Ik kijk films met zo'n lange speelduur met gemak in één keer.
Helaas heeft 'mijn' bioscoop in Emmen nu sinds de overname door Kinepolis ook pauzes bij films die langer dan 135 minuten duren.
Dat vind ik jammer, ik kijk een film liever in één keer, een pauze haalt je altijd een beetje uit de film.
Zelfs in de pauze blijf ik zitten, want ik ga voortijd naar de wc en koop hooguit 2 flesjes drinken en soms krijg ik het 2e flesje niet eens op, als het spannend is.

En pauze is idd wel handig voor de mensen die het nodig hebben om naar de wc te gaan, zodat zij niks van de film missen. Het is ook een manier om meer drankjes en hapjes te verkopen.

Diegenen die klagen dat er teveel info vrij gegeven wordt, is een beetje je eigen schuld als je maar alles aanklikt en kijkt en leest dat is je eigen keuze, je kunt het ook negeren.
Ik ben na de tweede trailer gestopt en ik weet praktisch niks. Ik klik niks geen spoiler achtige artikelen aan en kijk niks geen spots en ga lekker fris de film in.

Brein8998

Avatar

@Jeroen @Pietjebam
Blijf dan weg van dat soort artikelen/insta-accounts/tv-spots!

En @filmtotaal
Take it easy on the infinity war posts. Er gebeurt zat in de filmwereld, elke dag 3 artikelen over infinity war is niet nodig. “The Road to infinity war” is wel leuk though

benjamin

Avatar

Decepticon "Diegenen die klagen dat er teveel info vrij gegeven wordt, is een beetje je eigen schuld als je maar alles aanklikt en kijkt en leest dat is je eigen keuze, je kunt het ook negeren."
Dat is misschien waar, maar het neemt niet weg dat het wat ironisch is om eerst zo'n oproepen te doen niet te spoilen en dan toch veel weggeven.

Master Of Films

Avatar

^maar het blijft wel je eigen verantwoordelijkheid. Je vraagt erom dat je gespoild kan worden.

justmikemovies

Avatar

Dit wordt een film om bij de lokale Vue bioscoop te kijken, of anders de Vue in Eindhoven. Pauze er in... mooie kans om nog wat nacho's te halen.

Mav Damian

Avatar

Welke spoilers? Ooooeeee we weten dat Thanos de helft van de bevolking zal uitroeien op elke planeet als hij alle stenen heeft spoilers spoilers??? Dat Thanos 4 van de 6 stenen is voor mij geen verassing spoilers spoilers??

Zoals Master of Films zegt het is eigen risico, maar ik denk nog wel dat we verrast gaan worden.

Ninsh

Avatar

@pmw84 het is ook niet 1 film maar 2.... Deel 4 gaat volgend jaar verder waar 3 stopt. Dus genoeg speelduur!

Ninsh

Avatar

Welke spoilers? Dat er Avengers zullen sterven was wel duidelijk... Gebeurd sws niet in deel 3 maar 4 deel. Want de gehele cast zit in 4. Verder 5 van de 6 stenen zijn al bekend door de anderen films. Zoals in de comics zal Thanos de 6 stenen krijgen! Daar bouwen ze ook naar toe in alle films. Dus ook geen spoiler. Verder is er niks bekend behalve de 2 trailers en de tv spots die je zelf kijkt. Dus welke spoilers? Want we weten helemaal niks nog van "Hoe en wat".

Agent-P

Avatar

@Dirk, mijn ervaring is dat de credits bij Marvel films vaak wel wat langer zijn dan 7 minuten. Je kan natuurlijk wel gelijk hebben.

Dirk Diggler

Avatar

^Om en nabij, kan ook 10 minuten zijn

nieuwslaatste nieuws

meest populair