'In Darkness' trailer: Blinde Natalie Dormer betrokken bij moordcomplot

Met o.a. Emily Ratajkowski, Ed Skrein en Jan Bijvoet.

Een blinde muzikante belandt in een hopeloze en gevaarlijke wereld wanneer haar buurvrouw vermoord wordt in de onderstaande trailer van In Darkness. Daarin is de hoofdrol weggelegd voor Game of Thrones-actrice Natalie Dormer. De cast bestaat verder uit namen als Ed Skrein, Emily Ratajkowski, Joely Richardson, James Cosmo en de Belgische acteur Jan Bijvoet.

De blinde pianiste Sofia hoort in het appartement boven haar woning een hoop kabaal dat naar de dood van buurvrouw Veronique leidt. Het is het begin van een reis die Sofia in contact doet brengen met Veronique's vader Milos Radic, een Servische zakenman die ervan beschuldigd wordt een oorlogscrimineel te zijn. Terwijl Sofia in een gevaarlijke wereld van corruptie belandt, wordt ze achtervolgd door de politie, huurmoordenaars en de Russische maffia.


Dormer schreef samen met regisseur Anthony Byrne (haar verloofde) het script. De thriller is tot stand gekomen door productiebedrijf 42 (The Titan). Ergens dit jaar komt In Darkness uit, al is het niet bekend wanneer dat precies is.

NieuwsFilm

meest populair