Algemeen

'Austin Powers'-acteur Verne Troyer overleden

Mini-Me werd 49 jaar.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 23:32 in Algemeen
De Amerikaanse acteur Verne Troyer is zaterdag op 49 jarige leeftijd overleden. Troyer is vooral bekend van zijn rol als Mini-Me in de Austin Powers-films.

Troyer speelde de rol in de twee films Austin Powers: The Spy Who Shagged Me uit 1999 en Austin Powers in Goldmember uit 2002, het tweede en derde deel in de komediereeks waarin Mike Myers het titelpersonage vertolkte.


Het was al bekend dat Troyer leed aan alcoholisme en depressies en hij werd eerder deze maand in het ziekenhuis opgenomen naar aanleiding van alcoholvergiftiging. Toen werd nog aangegeven dat hij "de beste hulp kreeg als mogelijk." Klaarblijkelijk mocht dit niet baten.

Andere rollen speelde Troyer in Harry Potter and the Sorcerer's Stone (als Griphook) en The Imaginarium of Doctor Parnassus (als Percy). Zijn laatste film is de komedie Hipsters, Gangsters, Aliens and Geeks van regisseur Richard Elfman, een film die dit jaar nog moet verschijnen.

Hieronder het bericht dat zaterdagavond op zijn Facebook-pagina werd geplaatst:11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Damn dat is alweer de tweede grote naam in een week! R.I.P :(

Goku32

Avatar

Dit is echt slecht nieuws voor de zaterdag nacht. We zullen je missen heel veel sterkte voor de nabestaande

Frietgezicht

Avatar

Bij crematie nog geen asbak vol denk ik.

RIP

Rderegt

Avatar

Vond hem wel goed in The Imaginarium of Doctor Parnassus.

Agent-P

Avatar

Genoten van deze grote kleine man! R.I.P!

nieuwslaatste nieuws