Algemeen

Brute foto van het monster uit 'Venom'!

Tom Hardy is Venom.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:55 in Algemeen
Na de zwak ontvangen teaser trailer verscheen gisteren de onthullende volledige trailer voor de Marvel-film Venom, de aftrap van Sony's Marvel Universe en een "toevoeging" aan het Marvel Cinematic Universe van Walt Disney/Marvel Studios. In de trailer zagen we voor het eerst duidelijk de Venom-symbioot. Hieronder een officieel beeld van het zwarte monster!

De trailer liet waarschijnlijk nog veel zien van de eerste akte van de film, waarin Tom Hardy's personage, journalist Eddie Brock, betrokken raakt bij een onderzoek van The Life Foundation naar een buitenaards zwarte goedje. Hierbij komt Brock in aanraking met het verschijnsel en vormt een symbioot. Op basis van de trailer lijkt Riz Ahmeds Dr. Carlton Drake de voornaamste slechterik.

Hieronder de officiële foto (uit de trailer) van Venom. Check ook de enorme vergroting:


De kans is groot dat er meerdere "Venoms/symbioten" te zien zijn. Eerder verscheen al het gerucht dat Woody Harrelson te zien zal zijn als Carnage, en ook personages als Scream, Riot, Agony, Phage en Lasher zouden mogelijk opduiken. De trailer lijkt dit te bevestigen:
De geliefde (anti-held) Venom is vooral bekend uit het Spider-Man universum. Het gerucht gaat dat er een cameo is van Tom Hollands Peter Parker en dat zou mogelijk gelijk de enige link zijn met het MCU. Opvallend aan de trailer is in ieder geval onderstaand Marvel-logo, met daarboven de tekst "In Association With". Ook opvallend is dat er in de trailer dezelfde muziek werd gebruikt als in de tweede trailer van Avengers: Infinity War.


Vanaf 4 oktober draait de film van regisseur Ruben Fleischer in de Nederlandse bioscoop. Check hieronder de Nederlandse versie van de trailer, via distributeur Universal Pictures:9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Sim-baa-yoote x'D

Ereptile

Avatar

Ik vind m er wel heel tof uit zien hoor :) Ook die witte strepen over z'n lichaam. Of dat de vorm van een spin krijgt?

GreenHornet

Avatar

heb moeite met die bolle kop

Robbepost

Avatar

Hetzelfde gebit als Pennywise.
GebIT dus.

Daanminator

Avatar

Die ogen blijven er raar uitzien.

Renegade

Avatar

Gaaf, gaaf en gaaf. Laat maar komen

nieuwslaatste nieuws