Humor

Volledig geschoren Chewbacca is best eng en spuuglelijk

Voor het vermaak :).

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Humor
Met 190 jaar is Chewbacca misschien wel het oudste personage in het aanstaande Solo: A Star Wars Story. Hij is in ieder geval op zeker het meest behaarde wezen in de film. De pluizenbol en het maatje van Alden Ehrenreichs Han Solo heeft doorgaans een bijzonder aaibaar gehalte en het is dus ook geen wonder dat hij een van de bekendste gezichten is uit de franchise. Maar hoe zou hij er kaal uitzien?

Dit dacht de grafische artiest Gautam Trivedi waarschijnlijk ook. Hij maakte onderstaande afbeelding van hoe Chewy er uit zou zien zonder haar. En heel veel mooier wordt hij er niet op. De beelden tonen op het eerste gezicht de wat misvormde verhoudingen van zijn gezicht. Chewy heeft kleine oren, naar binnengevallen ogen en een wat hoog schedel. Uiteraard heeft hij een uitpuilende mond/bek en juist weer een wat ingedrukte neus. Heel veel Wookie is er niet meer in te zien!


In onder meer de originele Star Wars-films stapte Peter Mayhew in de huid/het pak van Chewbacca en in de huidige vervolgtrilogie en Solo is het Joonas Suotamo die de klus voor zijn rekening neemt.

Ron Howards Solo: A Star Wars Story draait vanaf 23 mei in de Nederlandse bioscoop.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timothy

Avatar

Zijn neus had zwart moeten zijn / blijven, dat scheer je er niet af :-)

Akke Moeka Hara

Avatar

Idd neus klopt niet, oren te klein en menselijk. Gewoon een mens die lijkt op jewbacca.

Ereptile

Avatar

Meer "Als Chewbacca een mens zou zijn".

Xenolicker

Avatar

Gruwelijk... net Ron Perlman...

Sunspot

Avatar

haha, wel grappig dit

Daanminator

Avatar

Beetje Patty Brard look zo.

nieuwslaatste nieuws

meest populair