Algemeen

Eindelijk: de eerste reacties op 'Avengers: Infinity War'!

Voldoet de film aan de hype?

door Jim Pedd om 09:08 in Algemeen
Gisteren was de première van de langverwachte Marvel-film Avengers: Infinity War. Daarmee mochten ook de eerste reacties op sociale media verschijnen en die schetsen een duidelijk beeld van wat we mogen verwachten. De film van regisseurs Anthony en Joe Russo lijkt een zeer goed ontvangen film te worden, vol humor en geweld. Het enige kritiekpunt dat we echt kunnen vinden ligt in het feit dat het als het eerste van een tweedelig verhaal voelt en daardoor incompleet is.

Het geheel begint met Thanos (Josh Brolin), een Titaan die de vernietiging van zijn eigen planeet aanschouwde. Hij wil de rest van het universum voor deze ondergang behoeden en besluit dus de Infinity Stones te verzamelen, in een poging daarmee de helft van het leven uit te roeien. Zijn missie brengt hem naar de Aarde, waar op dat moment de Avengers verzameld zijn en weerstand bieden. Zij krijgen daarbij hulp van de Guardians of the Galaxy.

Hun strijd is vanaf morgen in de bioscoop te zien.16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Moet toch elke keer grinniken als die trailer voorbij komt en die Chadwick met dat overdreven Afrikaans accent praat.
Anyway, ik verwacht teveel en te lange cgi en snelle beelden, kan dat geen twee en een half uur aanzien, en dat gelul van Evans en Johansson en Mackie haha
Wens ieder veel plezier vannacht en morgen. Ik wacht wel tot ie op videoband verschijnt.

eltorro

Avatar

Opvallend dat de film over drie dagen in de bios verschijnt en de Rotten Tomatoes scoren nog steeds niet beschikbaar is.

Frietgezicht

Avatar

De eerste paar waren aardig positief. Kan iemand de 2e helft lezen? Daar had ik geen zin meer in..

GreenHornet

Avatar

De social Media Embargo is verlopen.

Morgen verloopt de Review Embargo

dan zullen 1ste rotten cijfers bekend zijn.

benjamin

Avatar

eltorro "Opvallend dat de film over drie dagen in de bios verschijnt en de Rotten Tomatoes scoren nog steeds niet beschikbaar is."
En?

Master Of Films

Avatar

Opvallend dat de film over drie dagen in de bios verschijnt en de Rotten Tomatoes scoren nog steeds niet beschikbaar is.
Eigenlijk morgen al.

De review embargo heeft te maken met het lekken van spoilers en niet dat Disney geen vertrouwen in Avengers: Infinity War heeft. Integendeel, want de Russo broers hebben zelfs een veto van de final cut.

The level of secrecy surrounding Avengers: Infinity War is unprecedented for Marvel Studios, though not for Disney as a whole, so they are taking every necessary precaution in preventing spoilers from leaking. That’s why the embargo date is being held until just two days before it debuts in a handful of countries around the world and three days before it opens everywhere else, including the United States. Marvel typically lifts their review embargoes at least one week before the movies’ release. Even the first Black Panther reviews went live 10 days before its global release. The only Marvel movie in recent years that had an embargo lift closer to the release date than Black Panther was Spider-Man: Homecoming, which lifted eight days before its release in 2017.
bron: Screenrant

eltorro

Avatar

@benjamin: Misschien vind de critici de film niet goed of misschien willen ze niet spoilen dat Captain America dood gaat.

benjamin

Avatar

eltorro "Misschien vind de critici de film niet goed of misschien willen ze niet spoilen dat Captain America dood gaat."
Zucht.

chefry1983

Avatar

Ik ga zondagochtend. Ben benieuwd

ThomasOMalley

Avatar

eltorro "misschien willen ze niet spoilen dat Captain America dood gaat."
Als dit echt zo blijkt te zijn, bannen aub.

eltorro

Avatar

@benjamin: Wat is er precies zucht?

Ninsh

Avatar

Bam het is bekend AVENGERS 3 EN 4 ZIJN EEN TWEELUIK :D zei het al vanaf het begin ;) Marvel heeft snel part 1 en 2 uit de naam gehaald. Maar het is nog steeds part 1 en 2,

eltorro

Avatar

Ik neem aan dat jullie wel weten dat het een grapje is.

benjamin

Avatar

eltorro "Ik neem aan dat jullie wel weten dat het een grapje is."
Ah, oef, ik was al bang dat je echt probeerde te suggereren dat de late RT-score op iets zou moeten wijzen.

eltorro

Avatar

@benjamin: Nou gelukkig heb ik je gerustgesteld. Maar mag de late RT score niet opvallend zijn?

NieuwsFilm

meest populair