Algemeen

Eerste details over 'Goosebumps'-vervolg!

De titel en terugkerende castleden zijn bekend.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:16 in Algemeen
Sony Pictures heeft voor het eerst details vrijgegeven over het geplande vervolg op Goosebumps. Zo blijkt dat de film de titel Goosebumps: Haunted Halloween krijgt. Eerder ging het verhaal dat de subtitel Slappy Halloween zou worden, verwijzend naar de kwaadaardige pop uit de franchise.

Voor de film keert Jack Black in elk geval terug als de stem van Slappy. Opmerkelijk is dat men nog niet wilde vertellen of Black ook te zien zal zijn als schrijver R.L. Stine, een rol die hij in de eerste film wel speelde. Castleden Dylan Minnette, Ryan Lee en Odeya Rush keren in elk geval terug.

Haunted Halloween wordt geregisseerd door Ari Sandel, die werkt met een scenario van Darren Lemke. De film baseert zich op de Goosebumps-boekenreeks van R.L. Stine, waarvan meer dan vierhonderd miljoen exemplaren verkocht werden. De eerste film had een budget van 58 miljoen dollar en bracht wereldwijd bijna driemaal zoveel geld op.

Vanaf 12 oktober is Goosebumps: Haunted Halloween te zien.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kaedir

Avatar

de eerste was heel leuk

GreenHornet

Avatar

Odeya Rush was ook leuk :)

nieuwslaatste nieuws

meest populair