Flitsende Netflix-trailer John Woo's 'Manhunt'

Flitsende Netflix-trailer John Woo's 'Manhunt'

Omdat de laatste actiefilm van Woo vanaf eind deze week op Netflix verschijnt.

Terwijl net bekend is gemaakt dat John Woo een Amerikaanse remake gaat maken van zijn eigen Hong Kong actiefilmklassieker The Killer, brengt Netflix zijn recentste actiefilm Manhunt eind deze week uit in het westen. En daar hoort natuurlijk een nieuwe, flitsende trailer bij, die je hieronder kunt bekijken.

Manhunt is na een decennium van historische films een terugkeer naar het soort actiefilms waar John Woo zijn naam en faam aan te danken heeft, zoals naast The Killer A Better Tomorrow Hard-Boiled uit Hong Kong en Face/Off en Mission: Impossible II uit de Verenigde Staten.

Manhunt is een remake van een gelijknamige Japanse film uit 1976 waarin een officier van justitie beschuldigd wordt van een overval en een verkrachting. Hij is echter onschuldig en dus moet hij op de vlucht voor zijn collega's en andere autoriteiten terwijl hij zijn onschuld probeert te bewijzen.

Manhunt ging in première op het filmfestival van Venetië vorig jaar en is vaak geprezen om hoezeer de film de actiefilms van de jaren negentig ademt.



NieuwsFilm

meest populair