Spider-Man: Homecoming 2 - De weg na 'Avengers: Infinity War'

Alles over de verwachtingen, personages en andere belangrijke dingen die je moet weten nadat je Avengers: Infinity War hebt gezien.

Ondertussen draait Avengers: Infinity War in de bioscoop. In de aanloop naar die film keken we terug naar het succesverhaal van Marvel Studios. In tien jaar tijd leverde de studio negentien films af. Maar er zijn ook al de nodige films in de maak. Dat wat we weten leggen we bloot in deze aanvullende artikelenreeks.

Bekijk de afbeelding
Spider-Man Homecoming 2 (2019)
Regie: Jon Watts | Cast: Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man), Zendaya (Michelle Jones), Jacob Batalon (Ned) e.a. | Verschijningsdatum: 4 juli 2019 | Budget: +/- $150 miljoen
Sony en Marvel werkten al uiterst succesvol samen aan Spider-Man: Homecoming. Dat smaakt naar meer en leidt tot een vervolg, dat in juli 2019 te zien zal zijn als afronding van de derde fase van het MCU. Ook zou de film een frisse nieuwe richting aan het universum moeten geven.

Wat kun je van de film verwachten?
Op de eerste plaats, schijnt dit vervolg te draaien om Peter Parker die nog herstelt van de gruwelijke gebeurtenissen in Avengers 4. Helemaal zeker is dat niet, maar we weten wel dat Spidey de nieuwe Tony Stark moet worden en het MCU leiding gaat geven. Deze tweede film rond Spinnenmans zal verder over heel de wereld plaatsvinden en een echt globetrottend avontuur worden. Tot slot weten we dat de film de draad hooguit een paar minuten na Avengers 4 oppikt.

Welke bekende personages?
Er zijn pas drie bevestigde castleden voor deze nieuwe MCU-film. Dat zijn de volgende personages:
Tom Holland als Peter Parker / Spider-Man
Zendaya als Michelle Jones
Jacob Batalon als Ned
Natuurlijk kunnen we er ook vanuit gaan dat dit personage terugkeert:
Marisa Tomei als Aunt May
En schijnt ook niemand minder dan
Scarlett Johansson als Black Widow
te zien te zijn en actief samen te werken met Spider-Man.

Welke nieuwe personages?
Het gerucht gaat dat niemand minder dan Miles Morales in deze film zijn opwachting maakt als tweede man met spinnenkrachten. Ook weten we dat acteur Jacob Batalon dolgraag wil dat Venom komt opdagen, maar gezien het feit dat die in een heel ander filmuniversum zit, lijkt dat onwaarschijnlijk.

Links met andere films
Hier is nog weinig over te vertellen. Zeker is dat Spider-Man: Homecoming 2 de draad vrijwel direct na de gebeurtenissen in Avengers 4 oppikt. Mocht Scarlett Johansson echt een rol krijgen, kan er ook een koppeling zijn met haar aangekondigde solofilm.

Reeds verschenen beelden?
Er is helaas nog helemaal geen materiaal van deze tweede Spider-Man-film. De opnames zijn ook nog niet begonnen, dus heel vreemd is dat niet.

NieuwsFilm

meest populair