Hasbro koopt Power Rangers: Crossover met Transformers op komst?

Hasbro koopt Power Rangers: Crossover met Transformers op komst?

Kom maar op met die GI Joe, Transformers en Power Rangers-film!

Hasbro, speelgoedfabrikant, heeft voor 522 miljoen dollar in cash een aandelen de entertainmentrechten op de Power Rangers en een aantal andere franchises van Saban Properties overgenomen. Eerder al kocht het de rechten om het speelgoed rond de franchises te maken, maar nu dus ook de entertainmentrechten.

Dat maakt een belangrijk ding mogelijk, namelijk films maken gebaseerd op de franchise. Saban probeerde dat kortgeleden nog in een redelijk geslaagde reboot, maar die zal vermoedelijk niet zomaar meer een vervolg krijgen. Het wachten is eigenlijk vooral op een belangrijke andere aankondiging.

Een tijd geleden maakte Hasbro namelijk bekend dat het werkt aan een eigen filmuniversum. Het liefst wil men een filmreeks maken rond de Transformers, G.I. Joe's en daar een crossover tussen bouwen. Nu de Power Rangers zich ook bij de franchises van Hasbro voegen (waar overigens ook My Little Pony tussen zit), zouden die krachtige tieners zich zomaar ook bij een of ander intergalactisch conflict, gestart door de robots in vermomming, kunnen voegen.

Zien jullie een crossover al zitten?



NieuwsFilm

meest populair