Lando gokt met Han in nieuwe teaser 'Solo: A Star Wars Story'

Lando gokt met Han in nieuwe teaser 'Solo: A Star Wars Story'

Zie Lando daarnaast in een SNL-sketch.

Bekijk hieronder een nieuwe korte teaser voor Solo: A Star Wars Story, waarin in vogelvlucht veel nieuwe actiescènes voorbijschieten, en een scène waarin Lando Calrissian voor het eerst onder de indruk is van zijn toekomstige beste vriend Han Solo.

De jonge Lando Calrissian wordt gespeeld door Donald Glover, de jonge Han Solo door
Alden Ehrenreich. In de scène in de teaser, waarvan in eerdere promotie al flitsen te zien waren, ontmoetten ze elkaar voor het eerst, aan de goktafel. Fans van de Star Wars-films weten al dat dit waarschijnlijk de eerste keer zal zijn dat de Millennium Falcon, het iconische ruimteschip van Han Solo, van eigenaar wisselt doordat Lando en Han het schip inzetten in een gokspel.



Donald Glover was dit weekend ook de gastheer van Saturday Night Live, en te zien in een aantal sketches van het live komedieprogramma. In één daarvan verscheen hij als Lando Calrissian, in de sketch ''Lando's Summit,'' waarin hij en de schrijvers van Saturday Night Live speels het kleine aantal zwarte mensen in het Star Wars universum op de hak nemen, en Lando zijn eigen compositie ''Making Love in Space" zingt:



NieuwsFilm

meest populair