Vervolg op 'Hitman's Bodyguard' aangekondigd: 'The Hitman's Wife's Bodyguard'

Vervolg op 'Hitman's Bodyguard' aangekondigd: 'The Hitman's Wife's Bodyguard'

Heeft Samuel L. Jackson's geliefde Salma Hayek deze keer bescherming nodig?

Wie zich vorig jaar met actiekomedie The Hitman's Bodyguard vermaakte, kan in de toekomst een nieuw deel verwachten. Vermoedelijk wederom met Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds. Dat is bekendgemaakt door The Hollywood Reporter. Momenteel werkt Millennium Films aan een continuering, al is nog niet iedereen officieel terug. Zo verwacht men dat de bovengenoemde heren weer van de partij zijn, maar er is nog niets officieel ondertekend. De schrijver van het origineel, Tom O'Conner, werkt momenteel aan het script. Regisseur Patrick Hughes neemt weer plaats in de regiestoel.

Het project wordt momenteel in Cannes aangekondigd middels verscheidene posters. Daaruit is de volgende titel gehaald: The Hitman's Wife's Bodyguard - een verwijzing naar Salma Hayek, die in de eerste film de vrouw van huurmoordenaar Samuel L. Jackson speelt. Ook is er een tagline onthuld: "The Good. The Bad. And the Batshit crazy."

Bekijk de afbeeldingIn The Hitman's Bodyguard besluit een huurmoordenaar tegen een Russische dictator te getuigen. Dat moet hij doen in het Internationaal Strafhof in Den Haag. Om de reis met een schietschijf op zijn rug levend en wel te halen, krijgt hij hulp van een lijfwacht. De laatstgenoemde heeft echter een ongelofelijke hekel aan de huurmoordenaar, omdat deze hem vaker zou hebben getracht te doden tijdens het werk.

De film van Patrick Hughes was een aardig succes aan de box office en wist met een prijskaartje van $ 30 miljoen wereldwijd een bedrag van $ 176 miljoen op te halen. Kritisch gezien deed The Hitman's Bodyguard het niet bijster geweldig. De meerderheid van het publiek kon de actiekomedie wel waarderen. De critici waren enigszins verdeeld, al leunden de meeste recensenten richting een duim omlaag.



NieuwsFilm

meest populair