Welke Avenger jaagt op de Skrulls in 'Avengers 4'?

Welke Avenger jaagt op de Skrulls in 'Avengers 4'?

Een nieuw gerucht doet geloven dat één held op een hele speciale missie is.

Let op! Dit bericht bevat (mogelijke) spoilers voor Avengers: Infinity War en Avengers 4!

Bekijk de afbeelding
Al een tijdje gaan er geruchten rond dat ook de Skrulls, een bekende aliengroep uit de comics van Marvel, een (kleine) rol zullen gaan spelen in het volgend jaar te verschijnen Avengers: 4. MCU Cosmic's Jeremy Conrad heeft nu een nieuw gerucht waarin de Skrulls worden gelinkt aan één van de originele zes Avengers. Welke?

Volgens het gerucht is Clint Barton/Hawkeye (Jeremy Renner) op een missie in Japan als zijn nieuwe alterego Ronin. Daar zou hij jagen op leden van de Yakuza, een Japanse criminele groepering, die eigenlijk Skrulls zouden zijn. Skrulls zijn aliens die van gedaante kunnen verwisselen. De aliens zullen sowieso te zien zijn in Captain Marvel, maar het lijkt erop dat ze ook in Avengers 4 te zien zullen zijn.

Dankzij setfoto's weten we dat er wat scènes zijn gedraaid op een Aziatische set. Ook een castingoproep waarin werd gezocht naar Japanse acteurs die geen probleem hebben met het dragen van een gezichtsmasker lijkt te hinten op de aanwezigheid van het populaire alienras. Eerder zeiden de regisseurs ook al dat Hawkeye op een eigen, specifieke missie is.

Conrad bracht eerder het nieuws over een mogelijke Eternals-film naar buiten. Vooralsnog moeten we dit gerucht maar met een korreltje zout nemen, maar er zijn wel wat aanwijzigingen uit het verleden die ook lijken te duiden op een dergelijke verhaallijn. We zullen het vanzelf zien. Het nog titelloze Avengers 4 is vanaf 2 mei 2019 in de bioscopen te zien!

NieuwsFilm

meest populair