70% 'Solo: A Star Wars Story' gefilmd door Ron Howard

70% 'Solo: A Star Wars Story' gefilmd door Ron Howard

Oorspronkelijke regisseurs Phil Lord en Chris Miller herkennen weinig meer van hun visie in de uiteindelijke film.

Het duurt nog twee weken totdat Solo: A Star Wars Story in de bioscoop verschijnt. Intussen is er nieuwe informatie aan het licht gekomen over wat er achter de schermen allemaal gebeurde voordat de film kon uitgebracht worden. Solo: A Star Wars Story kende immers een moeizame productie, waarbij onder andere de oorspronkelijke regisseurs werden ontslagen en vervangen.

Een van de grote vragen is dus natuurlijk al maandenlang hoeveel van de visie van de oorspronkelijke regisseurs Phil Lord en Chris Miller nog te zien zal zijn in de uiteindelijke bioscoopversie, en hoeveel van die film is gemaakt door hun vervanger Ron Howard.

Uit een nieuw rapport van de Wall Street Journal blijkt nu dat het grote verschil is dat Lord en Miller voor een frisse aanpak wilden gaan, en dat Howard vooral bij wat we al kennen is gebleven. Uiteindelijk is ongeveer 70% van de film zoals we die zo te zien krijgen, door Howard gemaakt.

Het eindproduct is zo anders geworden dan wat Lord en Miller in gedachten hadden, dat ze besloten niet meer te proberen credit als regisseurs te krijgen.



NieuwsFilm

meest populair