Algemeen

'Solo'-schrijver wil film over Lando Calrissian maken

Nog een spin-off?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:25 in Algemeen
Voor Donald Glover was het een droom om in Solo: A Star Wars Story in de huid van Lando Calrissian te mogen kruipen. Nu horen we van scenarist Jon Kasdan, die het script samen met vader Lawrence schreef, dat hij dolgraag een film rond dat personage van Glover wil schrijven.

"Op de eerste plaats kijk ik enorm uit naar een Lando-film," aldus Kasdan. "Ik zou daar op elke mogelijke manier aan mee willen helpen. Ik geloof dat daar een geweldige film in zit. Weet je wat het is, een van de dingen is dat ik denk ik net zo opgewonden raak van een Lando-film, net als [Lawrence] dat raakte van een Hjan-film. In deze film mag Lando de rol innemen van Han in de eerdere films. Hij draagt dus niet de last van de protagonist. Hij mag alle grappen maken, meedoen. Dus een van de moeilijke kanten van een Lando-film, is die om hem te laten draaien. "

Natuurlijk denkt Kasdan niet dat Lando alleen moet zijn in de hypothetische film. Hij vindt ook dat Lobot, de sidekick van Lando in Empire Strikes Back, te zien moet zijn. "Nou ja, als je een Lando-film maakt, kan je dat bijna niet zonder Lobot doen, toch?"

Momenteel bestaat de Lando-film enkel in het hoofd van Jonathan Kasdan. Maar aangezien elk van de hoofdrolspelers voor meerdere films getekend heeft en acteur Donald Glover populairder dan ooit is, zou dit zomaar een optie kunnen zijn!

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Donald Glover is wel erg populair op dit moment vanwege zijn controverse clip "This Is America". En wat voor een timing net voor Ranger Solo. Dat ze nu al over een Lando-film praten is dan ook geen toeval.

Frietgezicht

Avatar

Ook zo’n overrated karakter(in de oude trilogy)

rubikon

Avatar

Star Wars wordt lekker uitgemolken. Ik ga het laatste deel van de nieuwe drieluik nog wel kijken als deze verschijnt om het hele verhaal voor de vorm af te ronden, maar verder ben ik al wel klaar met die nutteloos commerciële uitmelkerij. Dit gaat door tot een spin-off van Jar Jar Binks waarin we het verhaal van z'n verbanning mogen beleven...

esteban

Avatar

Wat Master of Films zegt + Het feit dat er na Black Panther volop op de 'black community' zal ingezet worden. Mini-glover heeft ook tonnen charisma, dit komt er wel door ...

SuPa

Avatar

Laten we lekker van elk bijpersoon een film maken. Krijgt R2D2 ook een eigen film dan?

Agent-P

Avatar

^ was de film Wall-E dat niet dan?

Artificialis

Avatar

Waarom geen film over de jonge jaren van Qui-Gon? Darth Maul? Mace Windu? Een live-action film over de Clone Wars? De jacht van General Grievous op de Jedi? Of misschien iets uit het Expanded Universe zoals The Knights of the Old Republic? Darth Revan en Darth Malak? Een film over Darth Bane misschien? Of de periode tussen The Old Republic en The Republic? Of misschien iets compleet nieuws?

Star Wars is groter dan de originele kartonnen trilogie. Een film over de Rebels en Han Solo was al onnodig. Beide concepten hebben immers al super veel screentijd gehad. En nu wordt er gesproken over vervolgen op Solo en een eigen versie van Lando Calrissian? o.O Wat staat er nog meer op de planning? Chewbacca? Stormtroopers?

ThomasOMalley

Avatar

Artificialis "Waarom geen film over de jonge jaren van Qui-Gon? Darth Maul? Mace Windu? Een live-action film over de Clone Wars? De jacht van General Grievous op de Jedi? Of misschien iets uit het Expanded Universe zoals The Knights of the Old Republic? Darth Revan en Darth Malak? Een film over Darth Bane misschien?"
Omdat het in deze franchise niet om character arcs draait. Dat zal waarschijnlijk niemand met me eens zijn, aangezien de karakters en de nostalgische waarde de enige redenen lijken om spin-offs te maken en iedereen altijd lyrisch is over dit universum en de personages, maar de positieve feedback over de spin-offs en de nieuwere films gaan daar vrijwel nooit over.

Da Villain

Avatar

Nog even doorgaan met een overkill aan Star-Wars films en Star-Wars series en binnen een jaar of vijf is iedereen Star-wars moe.

benjamin

Avatar

Artificialis "Waarom geen film over de jonge jaren van Qui-Gon? Darth Maul? Mace Windu? Een live-action film over de Clone Wars? De jacht van General Grievous op de Jedi?"
Waarom wel? Dat je niet zit te wachten op een film over Lando kan ik snappen, maar dit lijken mij nu toch ook niet bijster interessante alternatieven.

chefry1983

Avatar

weer een origin film?!
Ik wil een origin film van R2D2 !!

Artificialis

Avatar

benjamin "Waarom wel? Dat je niet zit te wachten op een film over Lando kan ik snappen, maar dit lijken mij nu toch ook niet bijster interessante alternatieven."

Het zijn maar wat willekeurige voorbeelden. Waar het om gaat is dat ik graag spin-offs wil zien die NIET op de originele films gebaseerd zijn. Kathleen Kennedy doet net alsof de Star Wars wereld sinds 1983 stil is blijven staan.

draganta

Avatar

Al een beter idee dan Solo, did hadden ze gewoon moeten doen met eventueel de nieuwe Han in een kleine bijrol zodat men kon wennen.

benjamin

Avatar

Artificialis "Het zijn maar wat willekeurige voorbeelden. Waar het om gaat is dat ik graag spin-offs wil zien die NIET op de originele films gebaseerd zijn. "
Ik zou vooral graag goede films zien, dat lijkt mij relevanter dan waar het op gebaseerd is.

nieuwslaatste nieuws