Algemeen

Moet 'Solo'-franchise enkel op zichzelf staande verhalen vertellen?

Wat Alden Ehrenreich betreft wel.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 11:06 in Algemeen
Als het aan acteur Alden Ehrenreich ligt, zal de Solo-franchise eenzelfde weg volgen als de Indiana Jones-films deden. Elke film zou dan een compleet op zichzelf staand verhaal moeten vertellen over de piloot en smokkelaar. Natuurlijk is het eerst wachten op de daadwerkelijke ontvangst van de film van Ron Howard, maar we weten dat Ehrenreich getekend heeft voor drie films.

Tegenover de site Screen Rant vertelde de acteur als volgt:

"Nou, ik wil vooral meer zien van zijn band met deze personages. Ik denk dat daar heel wat leuks mee te doen valt. En ik denk dat elk een op zichzelf staand avontuur zou moeten zijn, een beetje zoals de Indiana Jones-films dat waren. Dat zou heel cool zijn."

De Indiana Jones-films zijn natuurlijk altijd op zichzelf staande films geweest, waardoor de makers naar hartenlust vooruit en achteruit in de tijd konden springen en de zaak wat stijl en toon betreft om konden gooien. Dat zou ook kunnen passen bij Solo, al is het de vraag welke verhalen er nog te vertellen vallen rond de smokkelaar.

Vanaf 23 mei is Solo: A Star Wars Story in de bioscoop te zien.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MajorJos

Avatar

Als ze slim zijn doen ze dat ja, maar Disney is alleen maar bezig met fans pleasen en zoveel mogelijk herkenbaarheid van de oude trilogie erin te gooien (zie Rogue One). Ik verwacht dat Obi-wan zich gaat laten zien in deze film bijvoorbeeld.

Frietgezicht

Avatar

Zijn 3 delen niet gewoon promo praatjes om te doen alsof deel 1 overdreven geslaagd is?
Ik zie de meerwaarde van 1 film al niet.

esteban

Avatar

#NotMySolo

Agent-P

Avatar

Fans pleasen lijkt mij ook best slim als je wilt dat je film goed bekeken wordt.

benjamin

Avatar

Deel één staat ondertussen op 73% op RT.

Nature

Avatar

Lijkt mij een goed idee steeds weer een nieuw verhaal.

nieuwslaatste nieuws