Prachtige eerste trailer en poster 'Bohemian Rhapsody'

Prachtige eerste trailer en poster 'Bohemian Rhapsody'

Door problemen geteisterde biopic over Freddie Mercury en rockband Queen.

Na heel wat drama achter de schermen, lijkt Bohemian Rhapsody, de film van regisseur Dexter Fletcher over de stormachtige opkomst van rockband Queen, eindelijk op het goede pad. Niet alleen hebben we vandaag een eerste poster, ook is er eindelijk een trailer vrijgegeven van de film, die laat zien dat we een mooie film mogen verwachten.

De film, met acteur Rami Malek in de hoofdrol, kijkt naar de opkomst van Queen in de jaren zeventig en hun afgenomen populariteit. Om vervolgens te kijken naar immense populariteit na het beroemde Live Aid-optreden van 1985. Daarnaast lijkt de film ook te kijken naar de dood van zanger Freddie Mercury. Hieronder kan je de trailer bekijken, gevolgd door de poster.


Bohemian Rhapsody kent een behoorlijk moeilijke geschiedenis. Oorspronkelijk zou deze geregisseerd worden door Bryan Singer, die in ongenade verviel en uiteindelijk ontslagen werd. Hij werd vervangen door Dexter Fletcher. Maar Singer is niet de enige die de productie verliet, ook acteur Sacha Baron Cohen vertrok en werd uiteindelijk vervangen door Malek.

In de loop van december draait de film in de bioscoop.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair