Algemeen

Eindelijk weer nieuw castlid voor 'It: Chapter Two'!

Wie mag het nog meer opnemen tegen de kwaadaardige Pennywise?

door Jim Pedd om 07:18 in Algemeen
Nadat Jessica Chastain tekende voor It: Chapter Two bleef het lange tijd stil rond de film van Andy Muschietti. Daar komt vandaag verandering in, want we horen dat James Ransone getekend heeft voor de rol van de volwassen Eddie Kasbrak. Naast Chastain en Bill Skarsgård is hij het derde castlid.

Muschietti's verfilming van Stephen Kings It was vorig jaar een megahit. Niet alleen was het aan de box office een uiterst succesvolle horrorfilm, het werd ook de best verdienende R-Rated film ooit. Centraal staat een groepje samengeraapte kinderen die in het fictieve dorpje Derry in Maine wonen en een kwaadaardige entiteit uit de riolen van de stad moeten verslaan. Dat monster komt eens in de 27 jaar weer tot leven om kinderen te eten.

In de eerste film wisten ze It niet te verslaan, maar het vervolg - dat 27 jaar later speelt - zullen ze dat weer proberen. It: Chapter 2 staat gepland voor release in september 2019. Het duurt dus nog even voordat de hele cast rond zal zijn.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Even een foto erbij zetten was te veel moeite? Heb hem gegoogled en ik moet zeggen best een spot-on casting!

Pennywise2017

Avatar

James Ransome is niet zo bekend in Hollywood. Ik ken hem alleen van de sinister films als de debuty. Ik hoop echt dat hij de rol als de volwassen Eddie goed doet. Want elk kind (van de losers club) heeft zijn eigen unieke eigenschappen en dat hebben de ze in de eerste film erg sterk gedaan.

NieuwsFilm

meest populair