Video

Ghost in actie in 'Ant-Man and the Wasp' tv-trailer!

Met unieke krachten.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Video
Ondertussen heeft ongetwijfeld iedereen die het Marvel Cinematic Universe hoog heeft zitten Avengers: Infinity War gezien. Een van de superhelden die in die film ontbrak is Ant-Man, de rol van Paul Rudd. En dit is niet zonder reden, aangezien deze krachtige kleine (of grote) held snel een eigen film krijgt, namelijk het in juli te verschijnen Ant-Man and the Wasp.

In die film zien we weer een nieuwe slechterik. Dit wordt Ghost, gespeeld door actrice Hannah John-Kamen die onder meer bekend is van haar rol als F'Nale Zandor in Ready Player One. Ghost heeft verschillende krachten, waaronder dat ze door materialen heen kan bewegen - zoals te zien in onderstaande nieuwe tv-trailer.


In Ant-Man and the Wasp ontmoeten we Scott Lang (Rudd) na de gebeurtenissen in Civil War. Hij keert terug naar huis en wil zorgen voor zijn dochtertje. Maar Michael Douglas' Hank Pym en Evangeline Lilly's Hope van Dyne - de nieuwe Wasp - halen hem terug om hen te helpen in de zoektocht naar Janet van Dyne, de rol van Michelle Pfeiffer. Zij was de eerste Wasp en zit vermoedelijk al jaren gevangen in het Quantum Realm.

Peyton Reeds Ant-Man and the Wasp verschijnt op 18 juli in de Nederlandse bioscoopzalen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Ben ik de enige die het geweldig vind hoe die op die oplegger aan het steppen is, en het ziet er nog goed uit ook.

nieuwslaatste nieuws

meest populair