T'Challa is misschien niet Marvel's enige Black Panther

T'Challa is misschien niet Marvel's enige Black Panther

De rol van Black Panther zou door velen opgepakt kunnen worden.

Sommige superhelden zijn onlosmakelijk verbonden aan hun ongemaskerde identiteiten. Spider-Man is Peter Parker, Batman is Bruce Wayne. Black Panther is dat daarentegen niet. T'Challa (Chadwick Boseman) mag dan nu het gezicht van het personage zijn, dat hoeft niet altijd zo te blijven. In het Marvel filmuniversum hebben we zelfs al meerdere personen het pak van de Black Panther zien aantrekken.

Marvel producent Nate Moore snijdt dit onderwerp direct aan in een recent interview ter promotie van de home video release van Black Panther

"Eén ding dat ik graag aan Ryan vertel is dat de Black Panther net zo goed een mantel is als dat het een persoon is, die ook door anderen gedragen kan worden. Dus zijn we nergens door beperkt, omdat de waarheid is dat er een heleboel manieren zijn om terug te gaan naar Wakanda, plezier te hebben en de thema's verder te verkennen, die de eerste film zo deden resoneren bij velen.''.

Dit roept de vraag op wie dan wel eventueel in komende Black Panther-films de mantel op zich zal nemen, als T'Challa niet terugkeert in het zwarte pak. Er zijn al een aantal opties beschikbaar, zoals bijvoorbeeld zijn populaire zus Shuri en zijn voormalig rivaal M'Baku. De hoeveelheid aan mogelijkheden in Wakanda laat de rol open voor interpretatie.



NieuwsFilm

meest populair