Video

'Shock and Awe' trailer: Woody Harrelson & James Marsden als journalisten

Ze hebben weinig vertrouwen in de Bush-administratie.

door Rik Timmer om 13:22 in Video
De trailer van Rob Reiner's nieuwste film is uitgekomen: het politieke drama Shock and Awe. Deze volgt een groep journalisten die geen waarde hecht aan uitspraken van de Bush-administratie en op onderzoek gaat. Er wordt namelijk beweerd - anno 2002 - dat Saddam Hoessein massavernietigingswapens in zijn bezit heeft, wat nog weleens naar een oorlog kan leiden.

Journalisten Jonathan Landay en Warren Strobel - die voor krantenuitgever Knight Ridder werken - krijgen daaropvolgend de taak om uit te vogelen of er enige waarheid schuilt achter de bovengenoemde uitspraken. Daarbij worden ze geholpen door hun baas John Walcott en correspondent Joe Galloway.


De hoofdrollen worden vertolkt door Woody Harrelson, James Marsden, Tommy Lee Jones en Rob Reiner zelf. Verder bestaat de cast ook uit Milla Jovovich, Richard Schiff en Jessica Biel. De onderneming van Castle Rock Entertainment (The Mist) verschijnt ergens in juli in de Amerikaanse bioscopen, kort nadat Shock and Awe exclusief uitkomt op DirecTV. Zie hieronder ook nog een poster.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Bush had zijn redenen om te liegen over Weapons of mass destruction

nieuwslaatste nieuws

meest populair