Video

Eerste trailer 'Mowgli' - de duistere 'Jungle Book'-film!

Weet Andy Serkis te verrassen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 20:08 in Video
In 2016 boekte Walt Disney een groot succes met de live action verfilming van hun eerdere animatiefilm The Jungle Book. Er werd namelijk bijna $1 miljard opgehaald aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Op dat moment had Warner Bros. ook al een Jungle Book-film in ontwikkeling en deze gaat later dit jaar eindelijk in première. Hieronder zie je de eerste beelden!

De film werd oorspronkelijk aangekondigd onder de titel Jungle Book: Origins voor oktober 2016, maar deze werd later verplaatst naar oktober 2017. Net na de verschijning van Disney's versie werd de film verplaatst naar oktober 2018, met de werktitel Mowgli: Tales from the Jungle Book. Afgelopen december werd de titel officieel Mowgli, en verklaarde regisseur Andy Serkis dat de film een meer duistere en serieuze toon zou krijgen dan eerdere verfilmingen.


Er zijn stemmen van onder meer Benedict Cumberbatch (Shere Khan), Christian Bale (Bagheera), Cate Blanchett (Kaa), Naomie Harris (Raksha), Tom Hollander (Tabaqui), Eddie Marsan (Vihaan), Peter Mullan (Akela) en Jack Reynor (Brother Wolf). De jonge acteur Rohan Chand speelt de rol van Mowgli en Serkis vertolkt Baloo de beer. Hieronder ook een achter de schermen-video:


Op 18 oktober moet Mowgli in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. Ben jij overtuigd?19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Jungle Book is 1 van mijn meest favoriete (Disney) films. Ik moet eerlijk zeggen dat deze trailer mij niet overtuigd.

De CGI van de Disney film was in de trailers al veel beter dan deze trailer. De dieren zien er apart uit en Mowgli doet me een beetje aan een meisje denken. Ik weet niet zo goed wat ik hier van moet vinden, maar deze teaser vind ik niet heel super.

Baby mowgli lijkt wel enorm op mij als baby...

Frietgezicht

Avatar

Oh lache,weer die film maar nu met andere stemmen!

Ik zie eigenlijk nog niet dat die duisterder is dan die vorige film aan deze trailer.

Symn

Avatar

jammer dat die stem van Shere Khan zo bewerkt is. Hij lijkt wel een transformer nu.

Brein8998

Avatar

Deze film is in het nadeel om hij vergeleken zal worden met Disney’s verrassend goede Jungle Book (2016).

Los daarvan vind ik de beelden wel mooi en hoop ik dat het inderdaad een duistere versie van Kiplings verhalen is.

meanrat

Avatar

Nee. Dit is veel minder overtuigend dan de disney trailer. Tevens zien de dieren er zeer slecht uit. Die wolf zie je heel goed en daarin wordt duidelijk dat zijn gezicht veel teveel mensheid bevat. Die ogen tonen een volledig menselijke emotie. Zeer vreemd en onnatuurlijk. Tevens is de trailer veel te bombastisch en het lijkt alsof ze als basis de disneyversie hebben genomen en die hebben verduisterd. En dat terwijl ze dan volgens mij echt beter het boek zelf hadden kunnen gebruiken.

Pennywise2017

Avatar

Dit lijkt zoo pointless...
Het moet een duistere film zijn terwijl dat de dieren in deze film er veel vriendelijker uitzien.
#skip

Mav Damian

Avatar

Zeer lang geleden dat ik eens een film van de Jungle Book heb gezien. Er zijn wat verschillende films over dit verhaal.

De cgi moet nog aan gewerkt worden want zoals al velen zeggen die van Disney zag er beter uit als we het over de visuele effecten hebben. Voor de rest vind ik het een prima trailer.

ridjieddo

Avatar

Dit wordt de DC versie van Jungle Book (comment gestolen van Youtube)

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Oh lache,weer die film maar nu met andere stemmen!"
Yep.

Artificialis

Avatar

Wat bizar.. Dit komt gewoon over als dezelfde film, maar dan met andere (stem)acteurs. Voor een film die serieuzer/duisterder had moeten worden dan Disney's Jungle Book zien de dieren er verrassend antropomorfisch uit.. De slang wordt opnieuw door een vrouw ingesproken? Het lijkt hier bijna om copyrightschending te gaan..

De studio's mogen dan beiden de rechten hebben om een Jungle Book film te maken, dit komt toch erg vreemd over.. Dit is gewoon het twee keer opnieuw uitbrengen van dezelfde film.

SuPa

Avatar

Nee dit doet me weinig. Bij de trailer van disney was ik echt heel enthausiast. De dieren zien er vreemd uit. Alsof ze een menselijk gezicht hebben. Hopelijk veranderen ze dit nog.

Scheerzeep

Avatar

@Artificialis

The Jungle Book valt inmiddels onder het publieke domein.

Xenolicker

Avatar

Lijkt me wel leuk, voor een zondagmiddag.

benjamin

Avatar

Misschien geen slechte film op zich, maar na de versie uit 2016 voelt het echt wel vrij overbodig aan.

Frietgezicht

Avatar

^ lekker bezig MOF,hij speelt Mysterio(zoals in je artikel staat) en er is trouwens ook bevestigd dat Keaton terugkeert als badguy in deel 2!

Prince John

Avatar

Ze hadden het beter 'The legend of Mowgli' kunnen noemen, hij wordt hier echt gezien als een god of zo. Verder eens met de rest hier, niet geweldig...

aspers

Avatar

Die pratende slang was bij de Disney trailer veel overtuigender dan in deze. Ik had hier echt zoiets van "nee, dat is 't 'm nog niet".

Zie toto nu toe ook nog niet in wat hier duisterder aan is. Maar goed, kan nog komen. Toto nu toe lijkt het mij behoorlijk overbodig en ik zeg een flop.

Marklar

Avatar

idd vrij overbodig. Tijdens het kijken van de trailer denk je alleen maar: dit heb ik pas geleden nog gezien. Lijkt me ook niet dat het grote publiek hiervoor warmloopt

nieuwslaatste nieuws

meest populair