Trailer 'City of Lies' met Johnny Depp over moord Notorious B.I.G.

Trailer 'City of Lies' met Johnny Depp over moord Notorious B.I.G.

Hij vormt een duo met Forest Whitaker!

Global Road Entertainment heeft de eerste trailer onthuld voor het misdaaddrama City of Lies, de verfilming van het boek 'LAbyrinth' uit 2002 van schrijver Randall Sullivan. Er wordt ingezoomd op de dood van rapper Notorious B.I.G. en de twee mannen die de zaak probeerden op te lossen. De trailer verscheen gisteren al, de dag dat Biggie Smalls 46 jaar zou zijn geworden.

City of Lies biedt de belangrijkste rollen aan Johnny Depp (Pirates of the Caribbean, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindlewald) en Forest Whitaker (Rogue One, Black Panther). Zij stappen in de huid van L.A.P.D. detective Russell Poole (Depp) en verslaggever "Jack" Jackson (Whitaker). De eerste zit al 20 jaar op de onopgeloste zaak en de tweede wil weten waarom er nog geen uitsluitsel is. Gezamenlijk gaan ze nogmaals op zoek naar de waarheid en ze belanden gaandeweg in een web van corruptie en leugens. Maar ze laten zich niet tegenhouden!

Andere rollen zijn voor Rockmond Dunbar, Neil Brown Jr., Xander Berkeley en Shea Whigham. De film van regisseur Brad Furman (The Infiltrator, The Lincoln Lawyer) verschijnt in september in de States in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair