Thomas Jane & Laurence Fishburne weer naast elkaar te zien in 'Hour of Lead'

Eerder deelden ze het scherm in thriller 'Standoff.'

Door Bloody Disgusting is het nieuws uitgekomen dat acteur Peter Facinelli (Supernova, Twilight) plannen bezit om een tweede film te regisseren. Kennelijk heeft hij zelfs al succes geboekt in Cannes en zijn project Hour of Lead weten te verkopen met een plot, budget en cast. Facinelli zou Thomas Jane, Laurence Fishburne en Anne Heche zover hebben gekregen om in zijn thriller op te treden.

Deze volgt een man en zijn vrouw die tijdens het kamperen met de familie hun dochter kwijtraken en haar niet meer kunnen vinden. Ze schakelen de politie in, maar de mannen in blauw komen ook niet ver, waardoor het eerdergenoemde tweetal toch maar zelf actie moet ondernemen.

Naar verluidt heeft Facinelli zelf het script geschreven. Volgens de acteur uit tv-serie Supergirl hangt er een prijskaartje aan de thriller van zo'n drie tot vijf miljoen dollar. Ergens in 2019 moet hij uitkomen. Momenteel is hij bezig met de opnames van Running with the Devil, waarin hij naast Fishburne en Nicolas Cage speelt.

Hour of Lead wordt de tweede film waarin Fishburne en Jane samen te zien zijn. Een paar jaar geleden namen ze het tegen elkaar op in Standoff. Jane en Heche speelden daarnaast bijna tien jaar geleden oud-geliefden in de HBO-serie Hung.



NieuwsFilm

meest populair