Algemeen

Waanzinnig grote haai op poster 'The Meg'!

En deze moet Jason Statham tegenhouden!

door Bram de Groot om 09:10 in Algemeen
Afgelopen maand werden we getrakteerd op de eerste trailer voor de haaien blockbuster The Meg van regisseur Jon Turteltaub (The Sorcerer's Apprentice, National Treasure) en Warner Bros. Pictures. Nu hebben we een nieuw affiche voor de film met actieheld Jason Statham en de 25 meter lange megalodon.

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat de grootte van de haai nogal wordt overdreven op de filmposters voor de actiefilm. Ook nu lijkt de uitgestorven haai eerder honderd meter lang. Maar wat maakt het uit. De trailer bewijst dat de film zichzelf niet zo serieus neemt en dat we vooral veel actie kunnen verwachten.


In het $150 miljoen kostende The Meg, ook mogelijk gemaakt door Chinese investeerders, is een verfilming van het boek 'Meg: A Novel of Deep Terror' van Steve Alten. Naast het optreden van Statham zijn er rollen te zien van onder meer Winston Chao, Bingbing Li, Ruby Rose, Rainn Wilson, Cliff Curtis en Jessica McNamee. De verschijningsdatum staat vast op 9 augustus. De eerdere trailer:14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

OT:Bond 25 is nu echt officieel geworden

“We are delighted to announce that the exceptionally talented Danny Boyle will be directing Daniel Craig in his fifth outing as James Bond in the 25th installment of the franchise,” said EON Productions’ Michael G. Wilson and Barbara Broccoli. “We will begin shooting ‘Bond 25’ at Pinewood Studios in December with our partners at MGM and are thrilled that Universal will be our international distributor.”

Civilian Supreme

Avatar

Pof op zn neus en klaar!
Zo'n grote haai is helemaal niet eng, die merkt niet eens dat ie je op eet, slikt je alleen maar door. Vaak is de enge gedachte bij een haai dat deze zijn tanden in je zet, je meesleurt en je been of arm leent.

Prince John

Avatar

Dat dat dobberende mevrouwtje niks door heeft is me een raadsel.

Akke Moeka Hara

Avatar

Elke keer als ik dit lees of zie hoor ik ook dat Britse stemmetje van Statham “duh Meag” zeggen .

Xenolicker

Avatar

'T is vooral een waanzinnig grote vin, van de rest van de haai zie je niet zoveel. En - en dit is misschien wel een hele foute opmerking - daar kun je verrekte veel soep van maken!

Moviez

Avatar

Iedereen kan knip en plak doen van film websites....filmtotaal is eigenlijk een kopie en plak site...beetje jammer kom een keer met originele film nieuws en zoek betere collega's die films recensies schrijven, (ik werk bij voor Pathe) zelfs ik kan het beter doen..

Frietgezicht

Avatar

^ Moviez, jij moet nog een beetje werken aan je sollicitatie skills.

ThysRomani

Avatar

Die vrouw heeft niks door! Zit daar te zonnen, midden in de oceaan! Te genieten van het weer.

Het schijnt een hele stille haai te zijn.

ThysRomani

Avatar

Moviez, je werkt bij Pathé? Achter de kassa, of?

Goov25

Avatar

@ Moviez qua spelfouten zou je goed bij FT passen :P

Kamajiisama

Avatar

De reuzen haai wordt gespeeld door een andere alleskunner...Dwayne "the rock" Johnson ...in een "MoCap" pakje natuurlijk

NieuwsFilm

meest populair