Blu-ray

Blu-ray preview 'Ready Player One' - de coole sci-fi hit van Steven Spielberg!

Toch nog een flinke hit.

door Bram de Groot om 09:11 in Blu-ray
De sciencefictionfilm Ready Player One van regisseur Steven Spielberg was één van de redelijk vroeg verschenen blockbusters dit jaar. Er was een goed ontvangst en ondanks dat de film niet helemaal overtuigde in het thuisland, staat de teller al op een kleine $600 miljoen wereldwijd.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Warner Bros. op 24 juli op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk in augustus bereikt. Warner geeft ook een 3D Blu-ray, Dvd en 4K-uitgave uit. Hieronder de Blu-ray trailer:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is online verschenen. Hieronder een korte opsomming van wat je kunt verwachten:Verpakking

Hieronder zie je de cover voor de standaard Noord-Amerikaanse Blu-ray uitgave en de Best Buy-Exclusive Blu-ray Steelbook:

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FILM BOY

Avatar

Een Steelbook kunnen we hier wel vergeten. De Duitse Media Markt en Zavvi zijn de makkelijkste manier om aan een steel te komen, al is die van Zavvi op dit moment "uitverkocht" (het zou niet de eerste keer zijn dat Zavvi zegt dat het uitverkocht is en vervolgens kun je het weer kopen (Deadpool 4K Steelbook)).

Artificialis

Avatar

Geen meesterwerk, maar niets mis mee. Een film die ongetwijfeld meer indruk op mij had gemaakt als ik 'm op jonge leeftijd zou hebben gezien.

Daanminator

Avatar

Vond het een geweldige film maar schijfjes kopen doe ik al eventjes niet meer.

NieuwsFilm

meest populair