Video

Kleine paarden en ongein in leuke trailer westernkomedie 'Damsel'

Met o.a. Robert Pattinson en Mia Wasikowska. En een miniatuurpaard.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 11:06 in Video
Bekijk hieronder de eerste trailer voor de komische western Damsel, met Robert Pattinson en Mia Wasikowska in de hoofdrollen als een cowboy die door het westen reist met een miniatuurpaard en de bruid waar hij naar op weg is.

De westernkomedie Damsel is gemaakt door de gebroeders Zellner, bekend van onder andere Kumiko, The Treasure Hunter.

Het is de tijd van het Wilde Westen, circa 1870. Een pioneer met enige rijkdom en de naam Samuel Alabaster reist diep de Amerikaanse wildernis in om zich te verenigen met de liefde van zijn leven, Penelope, en om met haar te trouwen. Hij brengt een opvallende reispartner met zich mee, genaamd Butterscotch: een miniatuurpaard die bedoeld is als huwelijksgeschenk voor zijn aanstaande bruid. Daarnaast huurt hij de dronkelap Parson Henry in om de ceremonie te houden. Terwijl zij het landschap zonder wetten doorkruizen wordt hun ooit simpele reis verraderlijk, en vervagen de scheidslijnen tussen held, schurk en dame.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair